mandag 4. mars 2019

Ornament tapet

Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Gi rommet nytt liv med nye, fine tapeter. I sortimentet vårt finner du noe for enhver stil.

Vi samarbeider med etablerte designere, og alle tapetene. Spesialforretning for tapet og tekstil. Kjente merkevarer og rimelig egenimport. Norges største nettbutikk.


Velg og vrak blant tapeter med trendy design som lar deg skape et spennende hjem. Tapeter fra Ellos til bra priser. Shop enkelt online hos Ellos.

Det sirlige, patinerte mønsteret dekker hele veggen, noe som gir et rolig, lunt inntrykk. Et tapet med en myk og fin personlighet som passer i alle rom i huset – for eksempel det rolige soverommet eller den travle entreen. MAXBO STORMARKED SORTIMENT Denne tapeten er en del av MAXBO Stormarked sortiment. Det vil si at tapeten kan sees på våre Maxbo Stormarkeder: Vækerø, Alna, Hvam, Hamar, Fredriksta Lier, Tønsberg og noen andre varehus. Den kan allikevel bestilles hos alle MAXBO Varehus.


Det sirlige mønsteret dekker hele veggen, noe som gir rommet en rolig, lun stemning. Rustic Ornament er et rikt ornamentert tapet i orientalsk stil. Et tapet som har mye personlighet, men likevel ikke tar for mye plass – i stedet fremhever det resten av interiøret på en fin måte.


Rolf Sletvold Interiørsenter AS, og tilbyr et stort utvalg innen parkett, gulvbelegg, tapet og andre interiørartikler. Vegger full av poesi forteller fantastiske historier om livets skjønnhet og inviterer deg til å drømme. Med Lazy Sunday II-samlingen skjer dette ikke bare på en stille søndag, men hver dag på nytt.


Vi har et stort utvalg av tapeter til bra priser. Kjøp Rasch tapet Trianon ornament creme online hos BAUHAUS. Skap et eksklusivt uttrykk på veggene med denne tapeten fra Rasch.


Triaton-tapeten har et klassisk.

Shades of Chalk er et harmonisk og mykt overflatemønster som gir inntrykk av kalkmaling påført med myke, brede penselstrøk. Presise strukturer skaper dybde i tapetene, og forsterker følelsen av ekte materiale. Mønstrene passer ekstra fint i hele. Limet påføres direkte på veggen, og lengdene monteres kant i kant.


Soft Ornament er et klassisk, dekorativt tapet i romantiske fargenyanser. De komplekse, håndtegnede motivene skaper en myk og detaljrik bakgrunn og gir karakter og. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg