torsdag 14. mars 2019

Dansk design møbler

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Handle online og få varene dine levert, eller avhent i Illums Bolighus.


Opptjen i bonuspoeng på alle dine kjøp - tilmeld deg Illums Bolighus Noi dag!

Våre møbelbutikker tilbyr alt innen moderne design , fra designersofaer og lenestoler til praktiske veggenenheter og funksjonelle TV- møbler. Vår designtjeneste hjelper også kundene våre å skape et personlig hjem, enten hjemme hos dem eller i butikken. Vores møbler er kendetegnet ved solidt håndværk, gennemført design , forbedret funktionalitet og tidløs skønhed. Danske møbelsnedkere, industrielle designere og arkitekter har opnået en fantastisk anerkendelse internationalt, og det er der god grund til.


Hos auksjonshuset Lauritz. Alle våre Danske Møbler er holdt I en vakker , ren og enkel Skandinavisk design linje. Hvis du for eksempel ser på vår sofa ‘Orlando’ – med denne sofaen får du et høy kvalitets Dansk møbel – hvor både stil , design og varighet varer en livstid.


Design møbler med sjæl.

I Nyt i bo finder du det bedste inden for dansk design. Hvis du sætter pris på kvalitet og godt håndværk, er nyt i bo lige noget for dig. På Frederiksberg i en hyggelig butik, der tidligere husede Roxy Klassik, og på Amager, hvor vores enorme lager også holder åbent for besøg. I KLASSIK finder du udover møbler et rigt udvalg af arkitekttegnede lamper, unikt kunsthåndværk og moderne kunst. Bøger om dansk møbeldesign.


Da danske møbler blev moderne, Per H. Den store danske møbelguide, Per H. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vår design er laget for de kresne og de som vet hva de vil ha og hvordan de vil ha det. Tilgjengelig på flere millioner måter, og på den spesielle måten som passer nettopp deg.


Du kan velge modell, størrelse, overflate, farge og materiale og kombinere dem for å gi designene våre din identitet. Landet har lang tradisjon for design og produksjon av møbler - en tradisjon danskene er bevisst på og stolt av. Svært mange offentlige bygg i Danmark er innredet utelukkende med møbler laget av danske designere, og i nær sagt alle danske hjem finnes et dansk designprodukt. Dansk design er et veletablert brand i hele verden, og det er ikke noen unntakelse for de klassiske møbler fra FDB.


De store klassikere har i dag fått selskap av en rekke nåtidens designere, som har høstet stor anerkjennelse for deres design.

Møblene er i dansk design og man finner blant annet klassiske klappbord med en moderne twist, eller for eksempel sofabord i retrostil. Reviews Strålende service! Kjøpte et nydelig bord der i. Nils Larsen og Øystein Holm-Olsen-Larholm.


En stue er det perfekte rom for sosiale sammenkomster, å tilbringe tid med familien og avslapning. Ta en titt på vårt utvalg og finn møblene som matcher din personlighet og stil. Stoler nyomtrukket i ull.


RETRO OG VINTAGE Vi fører hovedsaklig norsk design , møbler , lamper og interiør i eik, teak, palisander, stål og plast. Baderom i gjennomtenkt dansk design og komplett funksjonalitet. Badet er ditt personlige frirom. Ingen skaper det bedre enn deg. Dansani gjør det enkelt og inspirerende å innrede rommet med vakre, gjennomtenkte og funksjonelle løsninger.


Alt er basert på godt håndverk og har dype røtter i dansk designtradisjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg