mandag 4. mars 2019

Matboks med mange rom

Matboks med mange rom

Gratis frakt fra 6kr. Kjøp matboks hos Outnorth. Vår bestselger til skolestart. Hold maten kjølig hele dagen! Matboks med flere rom.


Matboks med mange rom

Tallene taler sin klare tale når det gjelder hvilken matboks som scorer høyest hos våre kunder, matboks med rom. Disse produktene er populære fordi det plutselig blir enklere å sende variert og fristende mat med barnet, samtidig med at det hele kan oppbevares i en enkelt boks. Vi har også bivokspapir med hyssing og knapp- perfekt til matpakka! Testen av ulike matbokser med flere rom er utført av et testpanel med fem småbarnsfamilier med tilsammen barn i alderen til år.


Alle matboksene er testet ut i praktisk bruk i familien, både av de voksne og barna, over en periode på uker. Soritmentet vårt har metallbokser i mange størrelser, fra bittesmå, lekkasjefrie stålbokser som egner seg til dressinger og dipper, til store oppbevaringsbokser på flere liter som egner seg til baking, store salater etc. Mange av matboksene i stål har pakninger som gjør dem tette og lekkasjefrie. SUPERBARNA er en nettbutikk med kvalitetsklær til barnehagebarn og skolebarn. Vi øsnker å ha fokus på gode, holdbare og funksjonelle produkter.


Matboks med mange rom

Robust og dekorativ matboks med motiv med dyr fra savannen. Gjennom generasjoner har barn benyttet Mepals Campus skoleprodukter til matpakken og drikkevarer. Uglene har utvilsomt spist seg inn på matboksmarkedet, og Skip Hops Zoo Ugle er populær blant barna. Selve matboksen er enkel i utformingen og har ingen ekstra rom.


Derimot følger det med en liten ekstraboks med lokk til bær, frukt eller annen snacks. Uten sistnevnte rommer boksen greit tre brødskiver og en halv banan, noe som er godt innafor. Logg inn for å følge dette. Når man skal ta med seg mat et ste ønsker man egentlig bare to ting, at den skal ligge i en matboks (mye bedre enn å ha den rett i lommen) og at den skal holde seg kald (slik at den ikke blir farlig å spise). En matboks med kjøling fra Frozzypack løser begge disse tingene uten den minste anstrengelse.


Matboks med mange rom

Ulempen med matbokser i forhold til det gamle matpapiret, er at de tar plass. De tar opp ganske mye rom i sekken eller veska, og de tar mye plass i skapet. For hos veldig mange familier er det ikke kun én matboks i skapet - det er veldig mange. Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå! Prisløfte, åpent kjøp og kostnadsfritt bytte.


Beholderen er laget av varig plast som holder formen selv om du trykker den ned i bagen eller ryggsekken. Perfekt til oppbevaring av matporsjoner. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. I det store buret har jeg gjerne skiver, også har jeg mange små bokser kjøpt på nille som jeg bruker vedsiden av, eller pakker ting inn i plastfolie.


Edit: når jeg har med joghurt bruker jeg sånne små som er i firepakning, heller ikke ut joghurten i buret. Natur med mønster i mørkeblått. Pakk inn maten eller dekk til en skål med rester. Benytt varmen i hendene dine til å forsegle matpakken. Bees Wrap er det naturlige, gjenbrukbare alternativet til plastfolie og matpapir.


Skylles lett og brukes mange ganger. Nordens ledende nettbutikker for barnefamilien med alt til alle barn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg