torsdag 11. januar 2018

Barnerom interiør inspirasjon

Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver. Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Sjekk ut galleriet for masse inspirasjon.


Bestill på nett eller hent i butikk.

Vi har samlet nyttig informasjon og smarte tips. Et barnerom med morsomt interiør vil gi inspirasjon og glede. Nyheter til barnerom.


Da har vi samlet lekre bilder av forskjellige barnerom – både for jenter og gutter. Vi har også samlet sammen noen lekre kollajer med tips til fint interiør i alt fra duse rosafarger til lyseblå, grå, beige og hvit til ditt barnerom eller babyrom. Hvilken er din favoritt?


Hvitt barnerom med lyseblå detaljer. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming.

Inspirasjon til barnerommet I barneromsgalleriet kan du se kombinasjoner av møbler, leker, oppbevaring og mye mer. Oppbevaringsløsninger bør være første­prioritet når du skal innrede et barnerom. Tenk så deilig å få alt av klær og sko samlet på ett sted! Et ryddig barnerom gir også mer inspirasjon til lek!


Sørg for at kasser, kurver, knagger og hyller er i barnehøyde, slik at det er lett for de minste å rydde selv. Lego, Barbie eller biler? Ting har et stort utvalg interiør til barnerommet.


Av: Sigrid Kongsvik-Johnsen, 20. Her er tips til hvordan du lager et kult og moderne barnerom. Enten det er en TV-stue, lekerom eller soverom. Vi sender varene imorgen!


Håndmalte møbler med eventyrmotiver til barnerom. Se bilder på nettsidene våre. Kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne.


Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett. For små barn er gjerne lekene fargeklattene i rommet, men på et tidspunkt er ikke barna så opptatt av leker lenger.

Da er det greit å få inn farger ved hjelp av tekstiler. Det at sengen kan gjøres om til sofa på dagtid er fint når man liker å ha venner på besøk. Sol Nielsen på Grünerløkka ønsket seg et barnerom som både var fresht, barnevennlig og kreativt, men som også kunne gå trygt gjennom de voksnes smakskontroll.


Lille Iben kan rett og slett våkne til en blomstereng i taket. I et barnerom kan du våge det lille ekstra! Barn elsker farger og former. Er barna store nok til å ha sine egne synspunkter på hvordan de vil innrede rommmet sine, skal du selvsagt la de være med å bestemme.


Det kan bli så fint som bare det! Her byr vi på inspirasjon til barnerom. Heldigvis er det enkelt å gjøre noe me og attpåtil finnes det flere løsninger som barnet kan ha glede av i mange år. Velkommen til verdens nydeligste trekjøkken.


Dette lekekjøkkenet fra Sebra er laget i naturfarget og malt kryssfiner, og har lyse farger og et avrundet design som gjør at det tar seg like godt ut i ethvert barnerom som i stuen! Lekekjøkkenet fra Sebra har ovn, to brytere til kokeplatene og en avtagbar håndvask. Alt fra Frost, Fantorangen og Brannmann Sam for de små, til Marius-inspirert interiør for de største barna. Flotte sengesett, tepper, puter og barnegardiner gir inspirasjon til barnerom som barna garantert kommer til å elske! Serviser og interiør til barn.


Farger, mønster og former er noe man bør tenke på når man skal innrede et barnerom. Her finner du mye inspirasjon til hvordan du kan innrede et barnerom eller male vegger, delvis med tapet og maling fra Jotun. Se begge rommene i videoformat på Tonjes barnerom er fantastisk, Veggene i stue og spisestue ble tapetsert med lignende tapet vi hadde før , stripete fra Borge.


Få inspirasjon og gode og kreative tips til fargevalg og overflater når rommet skal pusses opp. Oppussing av barnerom - ifi. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Les Mer Jeg aksepterer! Har du ønsket å ha vakker interiør i hjemmet?


Det er ikke lett å sette riktige farger og riktig materiale sammen. Interiør bilder og inspirasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg