onsdag 31. januar 2018

Trebeskyttelse

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Kjøp via vår store webshop. Billig trebeskyttelse. Trebeskyttelse finnes i mange forskjellige prisklasser.


Hvis du velger en billig trebeskyttelse , bør du forsikre deg om at den inneholder soppdrepere.

Du kan faktisk også gjøre en del for at treverket ditt utendørs holder lenger ved å bygge på en bestemt måte - med såkalt konstruktiv trebeskyttelse. SIOOX TREBESKYTTELSE PREMIUM TERRASSE 5L - TRINN Alt trevirke utendørs må behandles for å stå imot vær og vind. Ofte brukes det terrasseolje, terrassebeis eller maling, en prosedyre som er dyr og tidkrevende. Heldekkende trebeskyttelse til utendørs bruk sikrer at treverket holder i mange år med omskiftelige værforhol og gir deg samtidig muligheten til å sette litt mer farge på tilværelsen.


Overflatebehandling, trykkimpregnering og modifisering gjør rede for hva forskjellige trebeskyttelsesmidler beskytter mot, og hvilke miljøhensyn, bestemmelser om kreosot, kontroll og merking som gjelder. Beskrivelse: Klassisk trebeskyttelse og grunning i et produkt. Trenger godt inn i treet og bevarer det lengre.


Inneholder pigmenter, som beskytter treet mot solens nedbrytende stråler.

Begrenser mugg og soppvekst på overflaten. Giv dit træværk en professionel behandling. Hos Sigma Coatings finder du træbeskyttelse i ægte professionel kvalitet.


Vælg mellem transparent og dækkende. Träskydd Original fra Sioo er beskyttelsen for deg som vil ha en perfekt terrasse med minimalt vedlikehold. Den er enkel å påføre og gir en god beskyttelse mot smuss, mugg og annet uønsket i lang ti slik at du får mer tid til overs til andre ting! Nyheter innenfor Utemiljøprodukter.


Sykkelparkering for alle behov! Et stadig større fokus. Gir en glatt, sølvgrå overflate og forlenger holdbarheten. Motvirker sprekkdannelse og beskytter mot UV-stråling og lett råte. Reduserer alger, mugg.


PPG Coatings selger og markedsfører profesjonelle malinger i Skandinavia. Unngå bruk av en høytrykksspyler og harde børster da disse kan ødelegge overflatesjiktet når det er vått. Dersom det skulle komme mindre riper på terrassen kan du enkelt behandle dette med Premium Overflatebeskyttelse Terrasse.


Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT-produktene være noe for deg! TREBITT beisprodukter gir kledningen en vannavvisende beskyttelse, samtidig som beisen vil fremheve det naturlig, vakre utseende til treverket.

Sommer er høysesong for trebeskyttelse. Den beste perioden å påføre trebeskyttelse på utendørs treverk er fra slutten av april til slutten av september. Det skal helst gå en uke uten regn før du begynner å male.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg