torsdag 18. januar 2018

Sand farge maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Er en varm beige tone.

En lys mellomtone som oppleves som lun og varm. En av våre mest solgte farger. Denne oppleves som en dempet og litt grålig beigetone.


Nydelig farge til den som ønsker en harmoni mellom grått og beige. Sans er en gulaktig beige tone. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs.


I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og.

En gråaktig beige (greige) tone. Denne beigetonen oppleves som litt grålig beigetone, den er mindre varm enn de tradisjonelle beigefargene. Beige, grå og brune farger. Grå og brune farger er klassiske farger som vi stadig inspireres av. En klassisk blå favoritt gjennom mange år.


Den er varm og lun i uttrykket med sin røde undertone. En varm blå farge med rødlig undertone. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun.


PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Hurtige og punktlige leveranser. Se mer og kontakt oss her! Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment fra Metabo. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Den sistnevnte fargen HoP Grey Sand ble brukt på veggene i tenåringsrommet hjemme hos Petra.

Rommet Petra beskriver, vender mot nord og trenger en litt varmere gråfarge for ikke å bli for kaldt. En svært elegant farge om jeg så skal si det selv”, sier Petra. Ordet rommer en hel historie.


Den myke sanden i stadig endring på bunnen av elven. I biter fra en stein, et fjell, en klode. Vell, Sahara sand er ikke mørk. Jeg ville ha en lys farge på veggene, men ikke hvit. Så det hørtes kanskje litt feil ut da jeg sa at den ble lys.


Men den er ikke så langt unna TreningsLaila sin. Mulig ikke så mye rødt i, men ikke gult i heller. Litt lys grå-brun aktig. Da får du garantert riktig farge , og du kan lett plukke opp den bestilte malingen i nærmeste Obs Bygg-butikk – uten å måtte stå i kø for å blande maling. Lykke til med et fargerikt hjem!


Julekampanje Få det fint til jul. Fluren Grovrent er meget bredt anvendelig, og passer perfekt til blant annet malte flater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg