fredag 19. januar 2018

Markise 4x3

Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Denne vanntette, frittstående markisen er ideell for sammenkomster i hagen din eller på terrassen.


Markise 4x3

Med en slitesterk, pulverlakkert stålramme og værbestandig skjerm av polyester kan denne markisen monteres på en hvilken som helst flat overflate. I tillegg er den meget slitesterk og holdbar. Den vanntette markisen er enkel å åpne og lukke. Denne markisen kan monteres på en eksisterende markise ramme og er det perfekte valget for å beskytte deg selv og andre mot skadelige UV-stråler, den gir også en kjølig og behagelig skygge i din hage, terrasse eller veranda.


Med en slitesterk pulverlakkert stålramme og værbestandig polyesterkappe kan denne markisen monteres på en hvilken som helst flat overflate og er meget slitesterk og holdbar. Det vanntette markisen kan åpnes og lukkes enkelt. Denne dobbeltsidede markisen vil holde familien og vennene dine avkjølte i skyggen og skjermet fra solens UV-stråler. En åpen markise er den klassiske typen, der rullen med duken er helt eksponert. Ofte finnes denne standardtypen med håndsveiv.


Den er lett å montere og lett å bruke, men det er selvsagt en risiko for mugg og annen skade på duken, hvis markisen er montert et veldig utsatt sted med mye regn og vind. Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning.


Med fjernkontroll kan du betjene markisen motorisert fra en godstol – enten ute eller inne. Med en app på mobilen kan du betjene markisen fra din egen mobil – både hjemmefra eller når du er på jobb. Med timer kan du programmere solskjerming og markiser til justere seg på spesielle tidspunkter på døgnet. Spenn markisen fast i beslagene ved hjelp av boltene.


Markise 4x3

Bruk et vaterpass og kontroller at markisen er i vater. Hvis den ikke er i vater, må du løsne låsemutrene i hver ende av markisen , vri på justeringsskruen til markisen er i vater og spenne låsemutrene fast på nytt. Kjells markiser leverer solskjermingsløsninger for innvendig og utvendig bruk. Med fokus på høy kvalitet, tilpasninger og service.


Få gratis befaring i dag! Verbessere deine. Es ist einfach: , Klicke, Finde! rgebnis auf Amazon. Markise 4Xgebraucht und günstig kaufen. Dette produktet er utgått fra vårt sortiment, og kommer ikke inn igjen.


Markise 4x3

Vi har under listet opp lignende produkter fra samme varegruppe som kan være av interesse for deg. Europris tilbyr prisgunstige markiser som enkelt kan monteres på egenhånd. Se våre priser på markiser i nettbutikk - det tar sekunder.


Legg til postkode for pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg