mandag 29. januar 2018

Aktiv kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Her har kjøkkenet fått en ”barløsning” foran vinduet, slik at frokosten kan nytes med utsyn.


Aktiv kjøkken , Løkken Verk. Mona Sommervold fikk hjelp til å skreddersy ny innredning da familien bygde ut kjøkkenet. Nå koser både små og store seg på det lyse og praktiske kjøkkenet.

Utvalgte kjøkken fra Creoform Kjøkken. Det er viktig at du tidlig i prosessen definerer hvilken følelse du ønsker at kjøkkenet skal gi. Det er nemlig den følelsen som veileder deg i valget av modell, farger og materialer og sikrer at du får et kjøkken du trives i. Slitesterkt kjøkken for aktiv familie Med tre barn i huset valgte familien på Jar i Bærum å bygge nytt kjøkken i materialer som tåler røff bruk.


Corian-benkeplater, industriparkett, flislagte vegger og store skuffer av mdf-plater gjør rommet nesten vedlikeholdsfritt. Kvinner drømmer om nytt walk-in-closet, mens menn har lyst på et eget rom med hjemmekino eller lydanlegg. Det viktigste er at kundene får et kjøkken som er både personlig og genuint.


Sammen med vår svenske leverandør Creoform garanterer vi topp kvalitet og service.

Hvis kjøkkenet skal bygges ut kan han utvide med flere skap eller andre praktiske innretninger. Det gjelder å utnytte plassen optimalt og sørge for at kjøkkenet blir et funksjonelt og trivelig sted og oppholde seg. Det er her vi samles når dagen starter, når den slutter, og når dagens måltider skal tilberedes og spises.


Kjøkkenet kalles ofte hjertet i hjemmet, og det er med god grunn. Et kjøkken er både et sosialt samlingsste men også et verksted hvor man kutter, steker og koker. I strandsonen på Tjømes østside har vi har bygd opp vår Base Camp. Der har vi en stor Gamme med kjøkken hvor vi tilbereder og serverer nydelig mat til grupper mellom og 1personer. I tillegg har vi en romslig Gapahuk med plass til personer under tak.


HVITEVARER som er i kjøkken medfølger. Løse småapparater medfølger likevel ikke. HELDEKNINGSTEPPER, uansett festemåte. Frittstående biopeiser og varmeovner på hjul medfølger likevel ikke. Hos HTH dyrker vi en lidenskap.


Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Din komplette servicepartner på tekniske installasjoner i dine bygg. Antall ansatte i bedriften er 2. Kjell Malvin Vuttudal (58) er daglig leder.


Hos Kvik Storo kan du realisere drømmen om et nytt kjøkken , ba eller garderobe til overraskende lave priser.

Sammen med mitt team ser jeg frem til å levere dansk design til alt fra en hytte på fjellet, til større leilighetskomplekser. Blandebatteri til kjøkken omtales ofte som kjøkkenbatteri, kjøkkenkran og kjøkkenarmatur. Vi har kvalitetsarmaturer i alle utførelser og prisklasser. Våre kjøkkenarmaturer er levert av anerkjente europeiske produsenter.


Nedenfor kan det søkes på forskjellige typer armaturer. NIBU fører et stort utvalg av modeller som gir deg de beste forutsetningene for å finne den løsningen som passer best til ditt kjøkken. Fleksibelt og praktisk tilbehør som avrennerbrett, skjærefjel, skylleskål med mer gjør arbeidet ved vasken mer effektivt.


Er det noe du lurer på kan du bare ta kontakt. Vegglamper til kjøkkenet. Hvis det ikke er snakk om en lyslist under kjøkkenskapet, finner du gjerne vegglamper til kjøkkenet i åpne kjøkken - og stueløsninger. Gjelder dette hos deg? Finn en pen vegglampe til kjøkkenet som fremhever det fine ved kjøkkenet og spisestuen i like stor grad.


Skien kjøkkensenter holder til i Kjørbekkdalen 7A og forhandler tradisjonsrike, norske kjøkken fra produsenten Strai.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg