søndag 28. januar 2018

Inspirasjon hytte

Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Les Mer Jeg aksepterer! Og selvfølgelig skal hytta ha farger som gir deg ro og som passer til hyttas sjel.


Se våre forslag til gode hyttefarger, enten du har hytte ved sjøen, på fjellet eller andre steder. Nå er det også enkelt å male gulnet panel. De gamle bondemøblene, som er så typiske for hyttene fra 60-tallet, har vi beholdt med nye farger og puter trukket i stoff man ikke umiddelbart forbinder med hytte.

De rosemalte dørene måtte vi beholde, de er superkule sammen med det rutete tapetet fra Sandberg som vi har valgt til flere av veggene. Får håpe dette kan være til inspirasjon for dere som skal bygge eller innrede en hytte på fjellet. Da finner du fort ut hva du blir glad i, og hva du blir fort lei. Det samme gjelder tapeter.


Veiledende priser og leveransebeskrivelser finnes kun på nett. Rubens egenbygde trehytte. Inspirasjon til hytter og fritidsboliger.


Tidløse grønntoner finnes i mange varianter og kan kombineres på ulike og spennende måter.

En hytte som vandrer gjennom generasjoner, blir til slutt for liten. Helt fra jeg var en liten jente har jeg elsket å være på hytta. Inneholder peisovn, kjøkkeninnredning, flislagte vegger og gulv i bad. Vi leverer innflytningsklare hytter i hele Sør-Norge, inkl.


Fri frakt, rask levering og lave priser! Skal du innrede en ny hytte , eller ønsker å fornye interiøret på den gamle? Her er litt inspirasjon. Fant hyttelykken på fjellet. Katalogen inneholder et utvalg av modellene du finner her på nettsiden.


Spiler og fargevalg gir hytta særpreg. Hytte i naturskjønne omgivelser. Se hvordan du skaper flotte og naturlige rom i din hytte. Mor og datter bygde ei hytte på hytta.


Enten ved forvandling og lysning av furupanel eller vakre beisede og malte flater. Røros 2Smartlaft var den første modellen der vi kombinerte vår Sintef-testede laftekasse med en loftetasje bygd i solid bindingsverk. Ny visningshytte på Turufjell.


Jo mer tanke og kraft man legger i det å skaffe baderomsinspirasjon tidlig i prosessen, desto bedre pleier resultatet å bli.

Så bruk tid på inspirasjonsfasen, nyt vakre bilder med inspirasjon for små og store baderom og vurder alle muligheter før du går videre. De fleste har et spesielt forhold til hytte og hytteturer, og mange av oss eier en perle på fjellet eller en fritidsbolig ved sjøen. I en hytte nær skogen er det naturlig å bli inspirert av de grønne og brune tonene fra gress, mose, blader og kvist.


Dessverre er hytta synonymt med gulnet furu og gamle filleryer, men slik trenger det ikke være. Interiørekspert Halvor Bakke forteller at hytta kan pusses opp med enkle grep, uten at det koster skjorta.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg