onsdag 24. januar 2018

Nordisk form sofa

Kjøp sofa online hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Stort utvalg og lave priser. Har du sett vår nye COSY sofa ? Den fås i mange ulike stoffkvaliteter og farger.

Leveres som puff, stol med og uten armlener, sofa og hjørnesofa med ulike antall seter og med chaiselong. Tekstilen har en stonewashed effekt, den spesielle finishen gir stoffet et casual utseende. Leveres også med lave ben slik at den kan fungere både som vanlig sofa og spisestuesofa. Vi har sofaer i mange forskjellige stoffer. Nordisk Form 3-seter sofa.


Med sofaer fra blant annet nordisk form har vi fine kvaliteter i vårt sortiment. Mange av våre sofaer kommer med.

Vi ser bruk av tyngre tekstiler og ulike materialer i form av brass, velur, marmor, lin og ull. Formene er gjerne runde og gardiner skaper det helhetlige trendbildet. Vi i Bohus gleder oss over alle utstillingene vi skal lage fremover i spennende nordisk stil. Balder som fås i mange ulike varianter som stol, puff, 2-, og 3-seter, med chaiselong og i mange hjørneløsninger f. Men det er samme firma og samme sofa.


Se igjennom et stort utvalg av stilfulle sofaer for ethvert rom. De gamle teppene ble tatt ut (endelig). Salongbordet (Rasmus Solberg) har en tykk ekeplate. Se hvad jeg har lavet Beskriv dine tips, tricks og gør-det-selv projekter. Dette forum er IKKE til at stille spørgsmål om ting du gerne vil gøre, men til at.


Sofaene våre fås i mange forskjellige materialer, former, størrelser, stiler og prisklasser. Vi har 2-seter, 3-seter, hjørnesofaer, sjeselonger og sovesofaer. Vi er sikre på at du vil finne en sofa som passer til deg.


Planlegg sofaen din med våre planleggingsverktøy her. Sofaserier Usikker på hvilken sofa du skal velge? En nordisk stil i stuen kan raskt oppnås ved noen enkle grep.

Her har Kathrine Sørland samlet sine stiltips for en nordisk stil. Hvis du leder efter lækre sofaer i et nordisk design, kan du med fordel se på dem af mærket Bloomingville. Du kan også forkæle din stue med en sofa fra House Doctor, som helt sikkert vil glæde alle i hjemmet – både de fastboende og gæsterne.


Produsenten Sancal og Note designstudio har tatt den karakterfulle designen videre, til en mer voluminøs lenestol og en sofa. Tonella er fremdeles svevende og lett i uttrykket, men nå romsligere og mer behagelig. Komfortabel form , ja takk! Pris på forespørsel, exa.


Nye sofaer kan selvfølgelig vare en stund selv om du sover i dem, men du planlegger å sove i sofaen din, vil det alltid anbefales å heller kjøpe en sovesofa. Sofaen vil ikke miste form og komfort siden produktet er konstruert til å sove i, og lasten er bedre delt. Holdbar eller utskiftbar?


Sjeselongsofa i grå ull er alltid en hit. Store tekstilknapper og geometriske treben gir det enkle og nordiske designet masse karakter. Alle våre møbler er håndlaget på vår egen fabrikk, og sendes direkte til deg uten fordyrende mellomledd.


Du får derfor en ærlig pris og års garanti.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg