mandag 15. januar 2018

Tørketid terrassebeis

Merkevarene til lave priser. Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen. Nytt, impregnert treverk:Bør tørke 1-mnd.


Sjekk ut vårt terrassebeisfargekart for å se fargene. Tørketider Høy luftfuktighet og lav temperatur forlenger tørkeprosessen. Oppgitt tørketid er målt ved nevnte verdier: Relativ luftfuktighet (RH) Lufttemperatur °C 15.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Det krever et gulv som tåler norske værforhold – fra store regnbyger til stekende sol. Enten det er en brygge ved sjøen, en terrasse på hytta eller en veranda i byen, så må utearealer av tre behandles.


Teknisk datablad Fås i følgende baser C, gul og rød L (innhold L), L (innhold L) og L (innhold L). Ferdigblandet hvit i 7 og liter. Emballasjestørrelser Produktdata Brekking Farger Skal brekkes over Jotun Multicolor. Baser kan ikke brukes ublandet. I følge eget fargekart.


Unngå påføring i fuktig vær og ved lave temperaturer.

Noe av det viktigste for et pent sluttresultat er likevel at du ikke bruker for mye beis. Terrassebeis vil trekke ulikt inn i treverket rundt kvister og mykere deler av treet. Tørketid : Helt nye terrassebord bør tørke i rundt åtte uker, avhengig av hvor mye fukt de hadde i seg ved levering. Er det bare finvær i denne perioden, kan du gå raskere til neste skritt.


Det kommer ofte ut litt kobbersalter som et belegg fra impregneringen, disse fjernes lett med stiv børste. Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Råd og tips - Gammel olje eller beis fjernes med Butinox Terrassefornyer. Se den enorme forandringen da vi beiset det impregnerte treverket med tjærebrun terrassebeis ! Dette gir et vakkert spill i fargene, men vil slites raskere der det er manglende inntrengning i treverket. Ved påføring av terrassebeis , er det viktig å følge anbefalingen fra produsenten.


Vask godt før påføring, eventuelt bruk terrassebeis -fjerner for å fjerne gammel behandling. Vedlikehold gjennom året. Beisen må være tørr før den utsettes for fukt. Uansett om du velger beis, olje eller vedlikeholdsfritt, så må det vedlikeholdes i form av vask, og nytt lag med beis eller olje.


Ta gjerne prøve oppstrøk for å sjekke at fargen er som ønsket. Følg bruksanvisningen på emballasjen. Beis ett til to bord i lengderetningen om gangen.

Butinox Futura gir års skriftlig garanti på farge og glans.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg