fredag 19. januar 2018

Bergen markiser

Bergen markiser

Kvalitetsmarkiser fra Norges største produsent. Se det store utvalget her! Markiser i høy kvalitet! Vi sender over hele Norge.


Bergen markiser

Vi har stort utvalg av norskproduserte kvalitetsmarkiser til konkurransedyktige priser. Sjekk ut bergen markiser. Hvorfor velge oss Gratis befaring. Vi kommer på gratis befaring for måltagning og uforpliktende prisvurdering. Vi er Bergens eldste produsent og leverandør av solskjerming.


Stort utvalg av markiser med skreddersydde kvalitetsmarkiser tilpasset norske forhol testet og godkjent for vindklasse 3. Med over års bransjeerfaring tilbyr vi gode og praktiske løsninger for både privat og. Vi har en stor og fin butikk i Bergen der du kan se omtrent alle produktene vi tilbyr. Velkommen innom for en hyggelig prat.


Bergen markiser

Vi har erfarne kundekonsulenter som gjerne kommer hjem til deg på besøk og gir deg et gratis og uforpliktende pristilbud. Fyll ut skjema, så tar vi kontakt. Din leverandør av solskjerming. Vi tilbyr kvalitetsprodukter og service innen solskjerming i Hordaland fylke. Med få unntak er våre produkter produsert i Norge og disse representerer over av vår omsetning.


Send inn kontaktskjemaet, len deg tilbake og la oss gjøre alt. Behov for sol- eller vindskjerming? Kontakt oss for tilbud og gratis måltaking. Somfys motorer kan installeres på de fleste typer utendørs solskjerming.


Bergen markiser

Les mer på nettsidene til Somfy. Her er det mange mulige løsninger. Vi leverer persienner fra Omega-persiener og Hella-persienner med lamellstørrelse på C-50mm og C-80mm og Z-90. Utvendig solskjerming kan gjøre mye for ditt inneklima. Se alle våre produkter under, eller bla i vår produktkatalog for utvendig skjerming av sol og innsyn.


Installerer du en terrassemarkise med lys, varmelampe og nedsenkbar frontkappe, kan du fint dekke bord til 1 og feire en lang sommerkveld – uavhengig av vær og hvor sen kvelden blir. De beskytter mot både sol og innsyn. Kjells markiser leverer til privat og bedrift. Vi har et stort utvalg av modeller, farger og mønster.


Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg