tirsdag 16. januar 2018

Sykkelparkering i to høyder

Sykkelparkering i to høyder

Systemet fra Holland har mottatt attesten FietsParKeur certificate. I tillegg til standard reglement har 2ParkUp tenkt på sikkerhet, brukervennlighet og bærekraft. ParkUp har innebygd gasstrykkfjær, så toppstativet med sykkel på er som å løfte 2. Sykkelparkering til ditt uteområde.


Sykkelparkering i to høyder

Moderne sykkelstativ. Vi har sykkelstativ i alle varianter. Vi gir råd for hvilke sykkelstativ som passer akkurat ditt behov. To nivåer med plasser Forzinket Bredde 2. Lastehøyde plan to 1. Beregnet i rom med minimum takhøyde 2. Innstillingene for informasjonskapsler på denne nettsiden er satt til tillat cookies for å gi deg den beste leseopplevelsen mulig. Hvis du fortsetter å bruke.


Mangler du plass til syklene, og har ledig plass i garasjen eller ønsker å utnytte utearealet bedre? Da passer vårt sykkelstativ over to plan ypperlig. Dette er produsert i samme gode kvalitet som alle SR sykkelstativ, og har plass til sykler pr seksjon med bredde på 2cm. Haniss AS har i mer enn år levert robuste og plasseffektive sykkelstativ, sykkeltak av høy kvalitet.


Haniss sykkelstativer sikrer at sykkelen står støtt og kan. Innvendig høyde i garasjer for personbiler bør ikke være mindre enn m, og i større garasjeanlegg bør høyden være m. Fri høyde (lysåpning) under åpen port bør være minst m, helst mer i større garasjeanlegg. Figur 7: Lokalisering av sykkelparkering Syklister er, og dette skiller dem ikke spesielt fra andre trafikanter, makelige. Hos AJ produkter har vi et stort utvalg av sykkelstativer for bedrift, skole eller andre plasser det er behov for sykkelparkering.


I tillegg til frittstående varianter har vi også sykkelstativ for vegg, samt sykkelgarasjer og sykkelskur med tak som beskytter syklene mot ruskeværet. Velg en låsbar sykkelgarasje for ekstra beskyttelse mot tyveri. Oppgi da ditt behov, antall plasser. Vi er leverandør av komplette løsninger for sykkelparkering. Se hva vi kan tilby på våre nettsider.


Sykkelparkering i to høyder

Levering over hele Norge. Rekke ensidig rett - alle høyder Rekke ensidig skrå - alle høyder Tosidig - alle høyder Vegg. Les mer om serien her.


De andre sykkelhotellene ligger ved Lillestrøm (byens andre sykkelhotell åpner snart), Drammen, Gulskogen, Sandefjor Moss og Asker stasjon. Syklene parkeres i to høyder. Det er videoovervåket i tillegg til at vektere har tilsyn med det.


Sykkelparkering i to høyder

De som vil benytte tilbudet må betale en avgift, og alt er administrert via mobiltelefon. Med mobiltelefonen betaler pendlerne for plass på sykkelhotellet og med mobilen får de døren til å åpne seg. All sykkelparkering , både inne og ute, skal sykkelparkeringen ha fastmonterte stativ og fast dekke.


Innendørs parkering må gjerne være på gate difor heller i undergangen enn ved oppsette stativ utan tak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg