tirsdag 23. januar 2018

Olivia stol

Olivia stol

Finn stoler som passer stilen din og hjemmet ditt. La livet ditt innrede stua. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA.


Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Kjøp stilige designede Stoler. Str: Lx Bx H111cm. Olivia regulerbar stol. Sete og ryggpute: 35kg. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen.


Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Suppleringsstol i Retro design. Solid norskprodusert håndverk. Leveres med ubehandlet eik treverk. Mål: B57cm, H81cm, D55cm, Sittehøyde cm.


En klassisk og moderne spisestue stol med pyntenagler på ryggen. Stolen er trukket i et beige stoff og fargen på bena er smoked oil. Kombiner stolen med et av våre spisebord. Kan bestilles i et stort utvalg stoff farger og forskjellige oljefarger på ben.


Olivia stol

Vedlikehold:Se vårt vedlikeholdsprogram. Passer i ulike tekstiler, farger og i forskjellige miljøer. Fås også med medestel, træben og som bænkesystem, barstol eller som børnestol.


Designet af Raul Barbireri. Du velger selv om du vil ha litt ekstra dekning i siden! På tilbud i utvalgte stoff.


Olivia stol

Behagelig hvilestol som leveres i mange stoffer og farger, samt treverk på bein. Stolen kombinerer en klassisk utforming med knapper i ryggen og med et moderne innslag av nagler, samt et rammeverk med påkostede utskjæringer i hvitvasket eik. Forms fra House Doctor er en super flot spisebordsstol i en nydelig cognac brun farge. Denne nettsiden bruker funksjonelle og analytiske informasjonskapsler (cookies) for at nettstedet skal gi deg en optimal brukeropplevelse. Disse informasjonskapslene.


Et moderne sofabord i skandinavisk design. Bordet er hvit, men har en glass plate på den ene halvdelen av bordet. Under er det god oppbevaringsplass med hyller og skuff.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg