tirsdag 30. januar 2018

Beckers maling test

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Hos oss i Panduro kan du kjøpe det meste du behøver til hobby og kreativitet.


Handle nå og begynn å lage!

Her finner du tips om maling av høyeste kvalitet for maling til innendørs og utendørs. Beckers har bred kunskap om farger og maling. Den blir og anbefalt i halvveis – rapporten for neste test som kjøres, les resultatet HER.


I prissammenlikningen har de sett på malingsforbruk, altså hvor mange kvadratmeter du kan male med en liter maling. I vores test var det Jotun Lady Easy Clean, siger Stine Müller. Besøk oss når du skal male gulv, vegger, tak, terrasser eller annet. Store og kjente produsenter på det norske markedet, som Jotun, Gjöco, Nordsjö og Flügger, inngikk i testen.


Les også: Interiørmaling for allergikere.

Dårlig fargematch trakk resultatet ned for Nordsjö, Blankett Vog Flügger Exolit V 40. Flugger sin maling tørket i tillegg merkbart fort. En nyhet är också att testet kommer att täcka olika prisnivåer med allt från ÖB:s och Julas lågprisfärger till dyra linoljefärger.


Oljedekkbeis er en slags mellomting mellom beis og maling : Den dekker mer enn vanlig beis, men er i utgangspunktet litt mer transparent enn maling. Etter noen strøk kan den imidlertid bli svært dekkende. Oljedekkbeis ble tidligere brukt i stedet for maling for at man skulle slippe å skrape før neste runde. Her finder du tips og og gode rå samt beskrivelse af vores miljømærkede malinger af højeste kvalitet til.


Er det kalt ute (frost) blir malingen for tykk. En kan se på noen hus at malingen er påført for tykt. Under er sikkert anbefalt som Vegard sier (enig i alt vegard hevder). Sol er ikke bra, det tørker for fort.


Men nettopp maling i det skandinaviske markedet er en viktig årsak til at Fon fredag kunne legge frem et knallresultat for årets fire første måneder til styret i Jotun – Vi har fått et veldig godt innsalg til den skandinaviske sommersesongen, og har også solgt godt i Midtøsten og Korea og Kina. Den fremste fordelen med alkydmaling er at den trenger noe inn i treverket og beskytter svært godt mot fuktinntrengning. Alkydholdig maling gir også en blankere overflate med bedre utflyt og færre penselstriper sammenliknet med akrylprodukter.


Täckfärg = dekkende maling. Dette er en svensk test , og det er dermed produkter på det svenske markedet. TEST AV MALINGSPRODUKTER: Svenske Folksam langtester holdbarheten på beis- og malingsprodukter over to år.

Norsk husmaling kommer dårlig ut i stor svensk test. Undersøkelsen har pågått over to år, og er gjennomført i fire ulike områder av Sverige. Testen er den eneste uavhengige offentlige test av hvordan malingene klarer seg i ulike nordiske klima.


Sammenlign pris på maling. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg