torsdag 22. februar 2018

Hytte interiør farger

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Nordlyshytter kan i samarbeid med sideentreprenører tilby nøkkelferdig leveranse.


Vi leverer innflytningsklare hytter i hele Sør-Norge, inkl. Fri frakt, rask levering og lave priser!

Farger til skogshytte. I en hytte nær skogen er det naturlig å bli inspirert av de grønne og brune tonene fra gress, mose, blader og kvist. Tidløse grønntoner finnes i mange varianter og kan kombineres på ulike og spennende måter. Greige farger som Hvit Lin skaper et grålig interiør med hint av røde undertoner som gir fargen hint av lunhet.


Hyttelivet handler ofte om det enkle og det ærlige. Og selvfølgelig skal hytta ha farger som gir deg ro og som passer til hyttas sjel. Se våre forslag til gode hyttefarger, enten du har hytte ved sjøen, på fjellet eller andre steder.


Nå er det også enkelt å male gulnet panel.

Vi fikk fart på drømmen da vi så den Halvor Bakke og hans team i TV-serien Eventyrlig oppussing laget til en hytte i havgapet. Trenger du litt inspirasjon til hvordan hytten din kan se ut innvendig? Tyrilin panelbeis for hytter fremhever vegger og tak. Vi tilbyr kjente kvalitetsprodukter for hus og hytte , fra blant annet Porsgrund Porselen, Norgesglass, Øyo og Hadeland Glassverk. Vi plukker ut de produktene vi mener er mest hyttevennlige, og som tilfredsstiller våre krav til kvalitet og design.


De gamle bondemøblene, som er så typiske for hyttene fra 60-tallet, har vi beholdt med nye farger og puter trukket i stoff man ikke umiddelbart forbinder med hytte. De rosemalte dørene måtte vi beholde, de er superkule sammen med det rutete tapetet fra Sandberg som vi har valgt til flere av veggene. Hytter på barskogstomter: Til en hytte med beliggenhet i barskogen, passer de samme fargene som for bjerkeskogsbeltet, men i tillegg kan også mørkere gråbrune og brune farger passe inn - alt etter vegetasjonens karakter. Avvikende fargetoner på vindusrammene kan også benyttes her, så fremt de henger sammen med hovedfargen. Mens veggene er lune og beige, har elementer i selve interiøret fått små hint av rødlige toner, slik som det malte bordet, og mindre elementer som puter.


Dette står godt til den rødlige teglstein-peisen. I utgangspunktet var jeg skeptisk til alt for mye farger men nå er jeg strålende fornøy forteller Berit. Dette er naturlige farger som vi forbinder med vinteren og som gir hjemmet en varm følelse. I helga er det Boligmesse i Akerhallen hvor man kan få inspirasjon til både hus og hytte , interiør og velvære. Utstillerne forteller at folk liker den rene stilen, men med litt farge og ekstra komfort.


På en fjellhytte vil dette gjerne være farger i beige- og bruntoner i tillegg til ulike grå- og grønnyanser. Det er uansett viktig å velge farger i varme toner. Slike nøytrale farger vil være med på å skape et rolig og koselig uttrykk, noe de fleste er opptatt av at hytta skal ha, sier Hovdenak.

Hytter som ligger i tyngre natur kler best tyngre, og rikere farger. Om hytten har lett og ledig arkitektur, kan den passe godt til lyse og lettefarger. Mens det med en tømmerhytte vil være motsatt.


Om du har en hytte i skogen bør du velge varme farger. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill. Men litt farge , og kontraster hever inntrykket mange hakk. Derfor har alle senger tykke og gode Jensen madrasser.


Sofa og stoler på stua er ikke tradisjonelle hyttemøbler, men romslige og komfortable møbler trukket i solid ullstoff, tilpasset interiøret. På min måte er jeg like forelsket i Rondane som Harald Solberg var. Kanskje jeg er miljøskadd fra barndommens hytte -til- hytte -turer?


Bildet er tatt fra Solbergs Plass i Atnedal, et flott utsiktspunkt langs Nasjonal turistvei Rondane. Solberg malt sitt ikoniske bilde En vinternatt i Rondane ikke langt her fra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg