mandag 12. februar 2018

Billig design møbler kopi

Kjøp heller samtidige designobjekter Nikolai Aurebekk Handeland driver Euklides, som forhandler designmøbler til bedrifter. Han kjenner designbransjen godt, og mener vi ikke skal henge oss opp i de gamle designerne. Vær obs på at designmøbler gjerne holder seg i verdi, og at du slikt sett kan se på det som en investering på linje med kunst. For oss på Furniturebox er det viktig at du som kunde er fornøyd. Vi har mange års erfaring av møbler online og finnes i flere land i Norden og Europa.


Vi har også en butikk i Sverige der du for eksempel kan teste en billig seng eller en moderne sofa. Det er lov å drive en slik replikabutikk i Storbritannia fordi opphavsretten til blant annet møbler utløper år etter møbelet så dagens lys. Det vanlige i Europa er et vern i år etter designerens dø så en slik butikk kunne ikke operert i Norge. De tilbød svært billig nedlasting av musikk.


Uansett russisk rett, så er det ingen tvil. Conform mener at Møbelringens stol Macan er en kopi av deres TimeOut-stol. Ifølge henne er det en stor økning av kopier av designmøbler. Som ordet antyder er kopimøbler en kopi av sin originale navnbror.


Billig design møbler kopi

Grunden til, at det overhovedet er muligt at købe kopier af de kendte designmøbler lovligt er, at der i Irland gælder nogle andre love og regler omkring ophavsret, end der gør i Danmark. Hvor der i Danmark gælder en ophavsret på år efter designerens dø så er ophavsretten i Irland kun år. Vi har designs, som passer inn i alle hjem, slik at du lett finner et møbel som får innredningen din til å stråle.


Design møbler i høy kvalitet. Iconic, beautiful and functional, mid-century design mixes perfectly with both old and new styles. Providing you with the freedom to create and enjoy. I flere år har det vært mulig å kjøpe replica møbler fra Irland.


Billig design møbler kopi

I stedet må du se etter en forhandler som selger fra Irlan hvis du vil holde deg innenfor loven. Tidligere var det mulig å selge designermøbler i kopi fra Storbritannia, fordi opphavsrett var kun 25. Her finner du luksusmøbler billig. Replica designmøbler og kopier - Kan du se hvilken stol som er ekte?


Slik pruter du ned prisen på hvitevarer. Er du vild med designmøbler – men ikke med prisen? Føler du dig fristet til at hoppe på en billig kopi af en møbelklassiker, så læs.


Billig design møbler kopi

Glæden ved at flashe dit nye ( kopi )møbel er bare ikke den samme, som hvis du. Loni Barsten er daglig leder i Vitra Norge, et av de største firmaene som har lisens på å produsere kjente designmøbler. Hun forteller at i Vitra synes de det er synd at det finnes personer som har behov for å kjøpe kopier, når det finnes så mange flotte originale møbler der ute, i alle prisklasser. Slik vil det også være med møbler : Om de har funnet en billig , men ikke særlig helsevennlig måte å fremstille og bruke farger på – ja, så er det ingen som vet om den brukes. Stadig flere velger å møblere sine hjem med designmøbler fremfor tradisjonelle stoler og bord.


Dansk design har fått et oppsving på det norske markedet de senere årene. Møbler signert Arne Jacobsen og Poul Kjærholms er blitt lettere tilgjengelige både på bruktmarkedet eller som kopier. Flere nettsteder selger designmøbler. I Norge er det ulovlig å kjøpe og importere kopier av designmøbler hvis møblene kjøpes til næringsvirksomhet, selv om det er lovlig å produsere og selge disse i Englan samt eksportere dem ut av landet.


Men kjøper man møbler til privat bruk i Norge, er det derimot ikke straffbart. Kopi design møbler er pengebesparende ja, men kvaliteten er heller ikke det samme. Du kan lese mer om dette på VelgEkte.


Materialer er heller ikke det samme bla.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg