fredag 2. februar 2018

Sesons solskjerming

Trenger du solskjerming? Legg inn anbud gratis og uforpliktende her! Vi har stort utvalgt av solskjerming hos Felleskjøpet. Finn det som passer ditt behov.


Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov!

Søk etter seasons solskjerming på den nye KensaQ. Fyll ut ett skjema, og motta tilbud fra flere lev. Gjennom kontinuerlig produktutvikling med våre leverandører er vi også i forkant med moderne og tidsriktige løsninger som passer til både privat- og næringsmarkedet. Her har vi utstilt alle våre produkter. Se vårt store utvalg av både innvendig og utvendig solskjerming.


Alle våre screenduker er av ypperste kvalitet og er beregnet for å hindre inntil av solenergien det blir utsatt for. Våre egenproduserte screen sikrer deg som forbruker den høyeste kvaliteten.

Med såkalt zip screen- solskjerming kan de effektivt stenge varmen fra solen ute når det trengs. Forskjellen er kjempestor, som natt og dag. Solskjermingsgruppen har levert innvendig solskjerming til det nyoppussede kontorlokalet Factory Tøyen i Oslo. Innvendig solskjerming. Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter.


Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt. Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming. Ett skjema-flere tilbud fra lev.


Vinneren av vår Quiz-konkurranse på Vivilla. Følg med på vår neste Quiz-konkurranse som starter på Vivilla neste uke. Vinner av vår quiz-konkurranse på vivilla. Lill Jakobsen fra Heggedal. Hun kan glede seg over valgfri solskjerming levert fra Sesons til en verdi av 10.


INNVENDIGE PERSIENNER Gjør seg godt som både solskjerming og innsynsskjerming Les mer GRATIS BEFARING BESTILL EN UFORPLIKTENDE BEFARING KLIKK HER INNVENDIGE PERSIENNER Kombinert med stilfulle og moderne farger er dette et produkt som passer inn overalt i ditt hjem Les. Markiser og solskjerming ! Alt innen utvendig og utvendig solskjerming.

Spør alltid oss om pris. I tillegg er det prosent på all innvendig solskjerming. Tilbudene gjelder ut oktober. For å kunne velge riktige markiser og solskjerming til hjemmet ditt, kan det være hensiktsmessig å få en vurdering av dyktige fagfolk.


Med timer kan du programmere solskjerming og markiser til justere seg på spesielle tidspunkter på døgnet. Vindvakt er en sensor som styrer markisen – ved at den kjøres inn om det blir mye vind. En solsensor kan kjøre markisen automatisk ut og inn – avhengig av om det er sol eller overskyet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg