onsdag 28. februar 2018

Jotun scooter

Elektriske mopeder - Nettbutikk Sender til hele Norge. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. LADY Supreme Finish Tre og Panel. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. En av våre store favoritter blant de blågrønne nyansene!


Jotun scooter

Scooter er kvikk, energirik og ganske enkelt knalltøff. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Vår mest robuste veggmaling noensinne – enda mattere!


Den er mattere og har en vakrere finish, men er like robust. Farger på skjerm kan påvirkes av datateknisk utstyr. Riktig fargegjengivelse og kvalitet kan kun garanteres ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Fargeopplevelsen kan være forskjellig under ulike lysforhold.


Jotun scooter

Glans og underlag kan påvirke fargenes utseende. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun.


PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Resultatet er en myk og tidsriktig atmosfære. En dempet rosa variant. En mørk, gulaktig og frisk grønntone. Denne fargen vil fremstå som relativt kvikk og fargesterk på veggen.


Jotun scooter

Den er morsom og leken i møte med nøytrale basisfarger, og kan på den måten skape et frodig og energisk innslag i interiøret. Hopp til hovedinnhold. Når du besøger hjemmesiden, accepteres brug af cookies, som Jotun anvender til at forbedre din brugeroplevelse samt til at analysere din brugeradfærd. Vi anvender informationen at analysere og tilbyde tilpasset markedsføring i andre kanaler.


Du kan læse mere om Jotuns brug af cookies her, og om hvordan du kan ændre indstillingerne. Deler på denne siden. Hjelp for tilgjengelighet. Har du glemt kontoen din?


Jotun scooter

Du finner enda flere bilder i fargekartet som snart er i butikk, og etter hvert på Jotun LADYS hjemmeside. TRAVEL IN STYLE En reise inn i det glamorøse og eventyrlige. Sensuelle, dype farger som kler fløyel, mørkt tre og gylne kontraster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg