tirsdag 6. februar 2018

Olje kjøkkenbenk

Sjekk ut Oljing Av Kjøkkenbenk. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Velg akkurat den fargen, stilen og innredningen du vil.

Kjøp kjøkken på IKEA. Til behandling av kjøkkenbenk anbefaler vi i stedet å olje med en god olje. Vær klar over at mange rimelige oljer hovedsakelig er basert på linolje, som vil fordampe raskt. En god olje beskytter treverket mot flekker og søl, trekker ned i treverket og forblir der (herder).


Morten Foss, daglig leder i Foss Plater, som leverer benkeplater til kjøkkenet, anbefaler å olje benkeplaten regelmessig. Da tåler den vannsøl, du forhindrer misfarging av treet, og platen blir ikke så tørr at den sprekker opp, sier han. Hvor ofte du må olje avhenger av type olje , type treverk og hvordan du bruker.

Når kjøkkenbenken har behov for førstehjelp, er det benkeolje som må til. Den mest effektive behandlingen av benkeplaten får du nemlig med en veldig god olje som er beregnet til å beskytte og bevare benkeplater. Gir god beskyttelse mot fukt, smuss og fett. Bloom Kjøkkenbenk - olje er et vannbasert alternativ til Liberon Finishing oil, og er et godt alternativ dersom man ønsker å beholde ubehandlet eik mest mulig naturell. Tørker svært raskt, og er usynlig på overflaten.


Kan brukes på alle ubehandlede overflater, evt. Når benkeplaten er renset og tørket, må den settes inn med nye lag olje. Benkeplatene bør oljes to ganger i året, men når de er helt nye, kan det hende at det er behov for så mye som fire til fem lag med olje før platen er mettet, sier Wimann Sandli i Norema Kjøkken. Har du en kjøkkenbenk i tre, vet du at den har behov for litt pleie en gang i blant, slik at treverket ikke får flekker eller sprekker opp. Lurer du på når det er på tide å gi benkeplanten litt omsorg?


Det er en enkel ting å finne ut av. Du kan fortsatt bruke olje på boks, men det er tilrådelig med bruk av en pasta på tube som du tar på en fille og gnir over, som en polering. Denne vedlikeholdsoljen kan du ta frem når det passer, og bruke en gang i blant.


Begge alternativer er miljøvennlige, olje på boks eller tube, og spesielt laget til å ha matvarer på. Uansett hvilken treplate du skal slipe, må den behandles etterpå, slik at den kan holde fett, møkk og vann unna. Oljer du ikke, vil treplaten suge til seg alt.

Olje beskytter kjøkkenbenken. Du kan beskytte platen med såpe, lakk, olje eller voks. Til kjøkkenbenken er olje en god løsning, og helst en som er beregnet til kjøkkenbenker.


Book min med en kjøkkenspesialist som planlegger og tegner, uten kostnad. Ronny sitt råd er at beis påføres på rent treverk rett etter at en har slipt benken slik at dette trekker inn. I tillegg nevner han at man bør pusse over med fint sandpapir og olje med tre strøk for å forsegle benkeplaten.


Slik jeg har forstått det, er det mest vanlig å olje benkeplater, med flere lag. Skal du olje en benkeplate? Se filmen vår som viser hvordan du løser oppgaven trinn for trinn.


Gi benken en omgang olje En velpleid heltre benkeplate kan bidra til å smykke kjøkkenet og løfte rommet visuelt. Men som kjent - det er bare diamanter som varer evig. Ja skal platen holde seg fin, anbefaler jeg at du oljer den ganger i året første året. Platen trekker mer olje når den er ny.


Når du vedlikeholder pusser du lett over sår og merker med fint sandpapir. Så bruker du en svamp eller klut til å legge på oljen. Litt jobb,men blir veldig fint. Har heltre benkeplate på 4. Det å bruke sikling eller fint slipepapir i våt olje er en bra ting, platen blir meget glatt og du får fjernet trefibere som reiser seg på plata. Bare la benkeplaten stå til i morgen,så ser du nok at den har trukket til seg mye av overflødig olje.


Bloom Kjøkkenbenk - olje nærer og beskytter arbeidsflater og tremøbler på kjøkken, bad og stue. LIBERON BLOOM VANNBASERT OLJE FOR KJØKKENBENK. Jeg kjøpte faktisk rens og olje til kjøkkenbenk i går. Damen i fargehandelen ga meg noe som heter Liberon finishing oil.


Til rensing først skal jeg bruke Liberon møbelrenser. Hun anbefalte at oljen blir gnidd inn med stålull (ikke hardt, men helt forsiktig og til treet har sluttet å suge).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg