fredag 16. februar 2018

Inspirasjon tapet

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Hos HTH dyrker vi en lidenskap.

Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Nå kan du tapetsere deg frem til denne følelsen, og ha den hele året.


Ved å tapetsere en vegg, vekker du den gode og avslappende stemningen fra naturen. Dette soverommet har fått tapet på alle veggene, fra kolleksjonen Factory fra Borge. Mål antall løpemeter vegg som skal tapetseres, og del deretter på enten eller 12.


Da vet du hvor mange ruller tapet som trengs. Våtromstapet egner seg til de ulike våtrommene i huset, og beskytter veggene mot fukt.

Gi rommet nytt liv med nye, fine tapeter. I sortimentet vårt finner du noe for enhver stil. Vi samarbeider med etablerte designere, og alle tapetene.


Tapet inspirasjon og trend i dag domineres av tapet i naturmaterialer, grafiske motiv, historiske tapeter og fototapet. Få tips, trender og inspirasjon til ulike typer tapeter - vinyltapet, fibertapet, papirtapet, tekstiltapet og våtromstapet - samt annen veggdekor, som folie og stickers. Tapet og veggdekor - Inspirasjon og tips - ifi. Finn tapet med murstein i både lyse- og mørkegrå utgave,.


Tapet gir et personlig preg, et flott rom med karakter. Her deler jeg inspirasjon med dere. Fargekombinasjoner, tapet osv kan vi i butikkene hjelpe dere med.


Ta bilde av gangen, og kom å spør oss! Noen tips først: Gangen er det første gjester ser, så la gangen gi et inntrykk av hvem som bor der. Lag et personlig touch på den. Tenk smarte og praktiske løsninger, for best mulig å holde orden. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.


Den duse rosafargen vokser seg stadig mer populær og er inspirasjon for mange. Når det er så vakkert utført som her er det ingen grunn til å velge en annen farge. Rosafargen på Emas kjøkken er nydelig og fremheves spesielt godt med røft følge.

Få inspirasjon , interiørtips og gode råd her. Oppussing av soverom - ifi. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Inspirasjon til farger, tapet og effektive løsninger.


Les Mer Jeg aksepterer! Våre tre farger English Mist, Embassy Grey og Modernisme Grå no. Tapetgalleriet - Spesialforretning for tapet , fototapet, maling, gardinstoff og møbelstoff.


Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter. Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene. Nordisk og naturnært eller elegant med geometriske mønstre?


Bruk maling og tapet for å gjenskape favorittstilen hjemme. Bli inspirert av forslagene våre og plukk ut de delene du liker best! Når det er snakk om innredning, maling og tapeter, finnes det ikke noe rett eller galt.


Sett sammen fine farger og skap et rom med personlighet. Kontakt oss dersom du har noen spørsmål. Mitt favoritt- tapet er for tiden fra Susanne Schjerning. Tapetet Spring Paradise (pdf) er laget i samarbeid med danske BoligMagasinet, og 1kr av hver solgte rull går uavkortet til Redd Barna, forteller Fredrikke. Du kan også bruke tapet på kjøkkenskapene.


Det er en enkel og smart fornyelse av kjøkkenet. Raskt, enkelt og billig. Sett et personlig preg på stua, soverommet og gangen med tapet fra Byggmax.


Alle klarer å tapetsere Trenger veggene i stua en ny oppfriskning? Det å tapetsere er ofte en enklere og raskere løsning enn å male. Arbeide med tapetet er både enkelt og pent. I filmen nedenfor viser jeg hvordan du kan gjøre om et stykke tapet til en fin vegghengt mobil som passer godt inn på barneværelset. Photowall har flere forskjellige tapeter som er perfekte til dette formålet.


Husk å velge et tapet der du kan klippe ut hele motivet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg