onsdag 28. februar 2018

Inspirasjon til hjemmet

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Vår lidenskap handler om innredning og inspirasjon til vinduet, noe vi gjerne vil dele med deg. Klikk her for å bli inspirert og les om ulike stiler. Hjemmet innfrir alltid forventningene om en innholdsrik pakke, full av godt stoff, inspirasjon og gode råd.


Hjemmet er selvsagt på plass med egen hjemmeside og på facebook. Inspirasjon til hjemmet.

Er det på tide å få det litt stiligere i gangen eller garderoben hjemme? Vi har et stort utvalg kleshengere,. Det er tid for å dekorere hjemmet og pynte treet.


Julekuler, glitter, nisser – ja, alt det som hører hjemme når det er jul. La din personlige stil og smak komme frem. Du kan velge en mer tradisjonell jul med dypere fargetoner, eller en mer moderne jul hvor du gir plass til de lyse fargene.


I dette blogginnlegget gir vi deg litt inspirasjon til hvordan du kan benytte deg av store speil i hjemmet. Symmetriske speil i stuen.

Speil kan brukes som et virkemiddel for å skape symmetri. Se for deg en stor, komfortabel og innbydende sofa. Døren har moderne overflate med et solid ramtre som gir en slitesterk og flott finish. En spennende dørserie som har valgmulighetene i fokus.


Velger du en glassdør tilføyer du rommet mer lys og gir hjemmet ditt et eksklusivt og flott uttrykk som skaper en god atmosfære. Dette er en dør vi anbefaler til deg som er opptatt av beste kvalitet. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming.


Farger i hjemmet Slik velger du riktige farger hjemme Er stemningen hjemme litt aggressiv og oppjaget? Feil farge kan være årsaken. Miljøet rundt oss påvirker hvordan vi føler oss og trives.


Hjemme vil man være sammen med venner og familie og føle seg trygg og rolig. Det å omgi seg med saker og ting man selv har laget og liker, bidrar til at man får et personlig hjem, og i et personlig hjem trives både du og andre aller best. Den største feilen du kan gjøre når du skal innrede stuen er å glemme at lamper og belysning er en viktig del av innredningen.


Ikke bare kan lamper skape fint og praktisk lys, men de kan også være et møbel i seg selv. Hyggelig om du også deler videre. Velg lyskilder med samme fargetemperatur i hvert rom slik at du får en jevn og behagelig lyssetting.


Hent inspirasjon for å velge riktig gulv til hjemmet ditt gjennom rom-for-rom-presentasjonen eller design- og stil-inndelingen.

SMARTCLOSE: Skap harmoni i hjemmet med Swedoor SmartClose. Sørg for å få lys inn i hjemmet ditt ved å gå for luftige materialer som lin og bomull. SmartClose leveres som en komplett dørløsning med dempere og magnetlås.


Gå til innkjøp av grønne planter og friske blomster. Det kan gi både indre ro og mer energi å ha friske planter rundt seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg