fredag 2. februar 2018

Stuevegg inspirasjon

Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene. Personlige preferanser Dette er kanskje det viktigste punktet å tenke gjennom før man velger farger. Til syvende og sist er det deg og din familie som skal bo og. Lisbeth og Grottenveien på TVgir deg tips til hvordan du kan male TV-veggen og hvordan du kan få en inspirerende arbeidskrok i stuen.


Se hvilke tabber du bør unngå og hva du bør ta hensyn til.

Alle favoritt magasinene dine digitalt Gå på oppdagelse i populære magasiner på mobilen, nettbrettet eller datamaskinen med WYPE. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. Inspirasjon når du skal male ute. INNREDNING STUE: Et sofabord behøver ikke være stort eller massivt, flere ulike bord kan gi et lettere og mer spennende uttrykk uansett størrelse på rommet.


Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen. En ny vakker veggfarge er noe vi alle kan like.

Ta en titt på disse rommene, kanskje du får noen ideer til hvordan du kan male hjemme hos deg. Vi gir deg forskjellige farge tips og stiler. Fargene i stuen gjør noe med deg. Mikrosement “kunst” på vårt kontor.


Betongeffekt i gang – mørk og lys. Idé bilder du vil elske! Her er bilder du garantert vil elske. Usikker på hva du skal ha på veggene? Her får du garantert inspirasjon - og gode tips.


Få tips, trender og inspirasjon til ulike typer tapeter - vinyltapet, fibertapet, papirtapet, tekstiltapet og våtromstapet - samt annen veggdekor, som folie og. Vi ville skape et hjem som er annerledes, varmt og litt mystisk, samtidig som det oppleves som et godt sted å være. Både Kristian og jeg har reist mye, både sammen og hver for oss. Vi elsker å bo på hoteller og har hentet en del inspirasjon fra favoritthotellene våre. Interiør og inspirasjon Eieren synes leiligheten på Bøler i Oslo var kjølig og steril Det var inntil interiørarkitekten tok grep.


Bli inspirert av Jotuns fargekart, få nyttige tips og råd når du skal male og få personlig fargeråd fra våre fargerådgivere. Alt du trenger å vite om maling innendørs!

Her kan du lese hva du bør vurdere før du velger profil, farge og montering av. Hei :) Dere husker helt sikkert at jeg pusset opp i stua og at jeg valgte å male den ene veggen sort. I går ble jeg endelig ferdig med å tette alle sprekker i. Skal male en stor stue og ønsker oss en gråtone på veggene, men det er så mye å velge i. Nettbutikker med plakater og kunst Her shopper du pynt til veggene Nå finnes løsningen på kjedelige vegger bare noen tastetrykk og.


Dessuten er litt inspirasjon viktig å få i en travel hverdag, mener interiørdesigneren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg