fredag 9. februar 2018

Skap til soverom

Eller det du trenger hver dag. Finn et skap som passer deg og dine behov her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Ny katalog - mange nyheter!

Sjekk ut den nye katalogen her. Oppbevaring til lave priser. Kjøp Skap hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Et organisert og robust skap.


Et klesskap er så mye mer enn bare et skap og PAX garderobesystem er en ideell løsning for deg som liker orden. Organiserer du garderoben din etter dine behov, vil du få bedre oversikt over hva du har og bruke mindre tid på å finne det du trenger. Enten du er på utkikk etter et nytt skap til soverommet eller den ultimate luksusen med ditt eget walk-in-closet, vil du finne det hele hos Kvik.

Vi har skreddersydde løsninger i vakker og elegant design, som skaper harmoni i rommet og lar både det lille og store soverommet ose av overskudd. Bo:klubben er for deg som ønsker gode tilbud på møbler og interiør, og en inspirasjonskilde til innredning av ditt hjem. Med vårt brede sortiment i flere prisklasser, ønsker vi å hjelpe deg til å skape ditt eget, og helt personlige hjem. Registrer deg nå, og velkommen inn i vårt Bo:hus! Velg kommoder og skap som passer til rommets størrelse.


De er de færreste forunt å ha et eget garderoberom i huset, så for de fleste er skap og kommoder på soverommet en realitet man må leve med. Her skal man oppbevare både klær, undertøy og tilbehør, og det kan lønne seg å tenke litt over hvordan man gjør dette, og får plass. På soverommet og i gangen er et frittstående skap med god oppbevaringsplass et alternativ til garderobeskapene som går fra vegg til vegg. Les også: Praktisk bad med stor plass.


Her er tretten skap vi mener kan stå på egne bein. Dersom det slett ikke er plass til et garderobesystem på soverommet , vil et mindre skap være et godt alternativ. Det har dessuten fordelen å være enklere å flytte rundt på dersom du skal ominnrede soverommet eller skulle ønske å sette skapet et annet sted i boligen. Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels. Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye.


Velkommen til soveromsgalleriet vårt. Her finner du ulike soveromsmøbler i forskjellige stiler og størrelser.

Ta en titt og finn soverommet du alltid har drømt om. Klikk på bildene for mer informasjon om produktene i rommmene. Et funksjonelt garederobeskap gjemmer bort det som ikke skal henge fremme og må være stilsikkert og slitesterkt.


Hos Møbelringen finner du en rekke garderobeskap i forskjellige stiler og materialer. Du kan også innrede skapet med kurver, hyller og skuffer for et ryddig preg. Når du skal velge nytt skap er det viktig at det passer inn i hjemmet ditt. Garderobeskapet skal ha rett look, vakker farge og være lagd i riktige materialer.


Men det er minst like viktig at innredningen av garderoben passer deg og din livsstil. Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av interiør!


Soveplassen skal oppleves rolig – det betyr også ryddig. I stedet for å spre pynt og småting rundt i rommet, kan du samle alt i klynger og sette dem på et sidebord. Et hyggelig innslag i rommet!


Grønne planter er også veldig populært nå, i alle rom. Her får du noen ideer til hvordan de kan presenteres. Nattbor benker og skap til soverommet. Ser du etter nye møbler til soverommet ? Møblene kommer i ulike farger og materialer.


Her vil du finne noe egenproduksjon og noen produkter fra eksterne leverandører. Se hele utvalget her. Døren leveres i tre farger, men i kombinasjon med de forskjellige fargene til aluminiums-profilene kan du variere designstilen på Tinta-løsningen slik at den passer til din personlighet.


Døren har Kviks velkjente, slitesterke kva-litetsfolie som limes på en kjerne med hard trefiberplate. Fargene til aluminiumsprofilene er i kraftig folie. Om du varierer med 60- og 40- skap vil du få mer plass til seng og ikke minst luft som er viktig i et soverom , sier Klungsøyr, og anbefaler at man ikke plasserer skap og hyller over hodet eller ligger med hodet under lave. IKEA har oppbevaring til stue, kjøkken, soverom , bad - ja, alle rom i huset!


Vi har også lagringsløsninger til uteplassen, garasjen eller boden. Med praktisk oppbevaring og lagring vil det bli enkelt å få orden hjemme, slik at du kan bruke mindre tid på å lete og heller gjøre ting du trives med. Da vi kjøpte vår lille leilighet, ble vi opplyst i taksten om at soverommet ikke tilfredsstiller dagens krav til soverom angående volum (m^3). Dette har irritert meg litt, siden soverommet gjør helt utmerket nytte som soverom.


Alt du trenger til soverommet. Du kan velge mellom flere forskjellige produkter i kategoriene BASIC, PLUS og GOL slik at du enkelt kan finne riktig produkt til riktig pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg