tirsdag 27. februar 2018

Inspirasjon stue

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Rask, enkel, lett å bruke.

Døgnåpen kunderservice. Inspirasjon til stua. Velkommen til stuegalleriet. Her finner du ulike stuemøbler i mange forskjellige stiler og størrelser. Finn inspirasjon til hjemmet - stue , kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming.


Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene. INNREDNING STUE : Et sofabord behøver ikke være stort eller massivt, flere ulike bord kan gi et lettere og mer spennende uttrykk uansett størrelse på rommet.

Her er sofaen plassert for å gjøre det beste av en utsikt. En lenestol og to gode puffer sørger for at opplevelsen blir luftig. Ta en titt på artiklene våre og finn inspirasjon til solskjerming, gardiner, pynteputer, pledd m. Høst inspirasjon - Stue - Europris AS. Møblene på dette bildet er kjøpt hos Europris, noe som forteller deg hvor stort utvalget er og hvor mye du kan.


Ute etter lekker inspirasjon til stue og oppholdsrom? Vi har samlet noen av våre absolutte favoritter på nett. Stuer som de fleste av oss bare kan drømme om, her er det masse inspirasjon å hente. Mange av disse er stylet av profesjonelle interiørdesignere og interiørbyråer.


Vi har duker, brikker, puter og pledd som kan forandre stua di totalt. Sett fram et fat med pene lysestaker og telysholdere eller sett en stor og vakker lykt på gulvet, det blir garantert stemning. Gå på jakt i alle våre flotte produkter og finn inspirasjon til pynt i stue og spisestue.


Oppussing stue : Her er årets fargetrender. Interiørtrender beveger seg relativt sakte, og akkurat nå er vi er inne i en trend der vi beveger oss fra litt farger – til mer farger. Vi er også på vei inn i et nytt tiår, noe som gjerne markerer store endringer.


En hyllest til farger.

Gjør stuen din til en plass å elske. Omgi deg med dine favorittgjenstander, dine yndlingsfarger og dine beste venner, og finn gleden med prat og latter i rommet. I en stue kan du virkelig boltre deg med farger og.


Men ved å følge noen grunnprinsipper, så skaper du fort en stue du trives litt bedre i,. Her kan du få mer inspirasjon til stuen – Utnytt plassen,. Her skal vi kunne se på tv, leke, lese, ha gode samtaler og lene oss tilbake for et lite avbrekk i hverdagen.


La stuen bli et lyspunkt i hverdagen med estetiske detaljer og smarte funksjoner som spiller på lag med hverandre. Spør oss gjerne om råd for plassering av belysning og stikkontakter eller smarte løsninger i din stue. En ny vakker veggfarge er noe vi alle kan like. Ta en titt på disse rommene, kanskje du får noen ideer til hvordan du kan male hjemme hos deg. Bli med inn i samlerens stue ! Det handler om samhold.


Filmkvel tid med familie og venner, eller bare å være deg selv. Våre stuemøbler lar deg skape et rom for å. Vi tar forbehold om feil i priser, bilder og teknisk informasjon. Hva bruker du stuen til?


Uavhengig av hva det måtte være, kan du finne et bredt spekter av informasjon og inspirasjon til stuen her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg