torsdag 15. februar 2018

Liten entre inspirasjon

Inspirasjon til entreen. I dette galleriet kan du se smarte løsningen for oppbevaring i entreen. Klikk på bildene for mer informasjon om produktene i rommene.


Budsjett Lure og lønnsomme løsninger til entreen. Trenger gangen din sårt en liten oppussing? Se disse smarte tipsene som er billige for lommeboka.

Hva med en liten benk, som kan oppbevare sko under, eller en stol i en nydelige farge for å ta på seg skoene? Har man ikke stor plass, finnes det utallige mange gode løsninger. Test ut ulike oppbevaringsmuligheter og lek deg frem med farger på både veggen, møblene og dekor, og ikke minst masse grønne planter. Liten og snerten med plass til mye.


Aura konsol er en snerten sak med plass til hansker, nøkler og småting. Genialt til en liten entré! Med smarte entrémøbler kan du utnytte entréarealet på beste vis, om entréen er stor eller liten.


I våres sortiment finner du alt til opbevaring av sko, overtøj, paraplyer og nøkkler.

Innred din entre med funksjonelle og flotte møbler og skap et godt førstehåndsinntrykk av ditt hjem. Finn inspirasjon til innredning av entréen her,. VEDA garderobe entre. En liten entré betyr nemlig ikke at må gi opp tanken på garderobeskap og andre møbler. Se inspirerende bilder av gang og finn de rette produktene.


Hallais:) … Siden gangen ofte er lang og smal eller lite og trangt er belysning veldig viktig. Smart oppbevaring i en liten gang. I en liten leilighet som denne, har beboeren lagt vekt på å ha åpent og derfor sløyfet dør mellom entré og allrom. For å unngå at entreen blir en prominent del av hovedrommet, er åpningen likevel bygget noe igjen. Gjør entreen din til et innbydende rom med funksjonelle løsninger.


Her er et knippe smarte ideer som du raskt kan få til selv. Spar penger på liten plass. Lær deg å sette pris på de mange fordelene ved liten plass. Små rom krever generelt færre møbler og tilbehør slik at du slipper godt unna budsjettmessig.


Dersom entreen din ikke er rammet inn av fire vegger, men er som en del av stuen, må den matche innredningen i resten av rommet. Selv om entreen ofte er en liten del av hjemmet, finnes det en rekke muligheter til å la den være en stilfull del av stuen. Du kan for eksempel velge en fin benk, eller stol til å sitte på når du skal ha på sko.

PLATSA oppbevaringssystem hjelper deg med å utnytte plassen optimalt, enten du har en stor eller liten entré, eller skråtak. Få inspirasjon til entréen. Hattehyller er den perfekte løsning især til en liten entré, hvor det er begrenset med gulvplassen.


Med en hattehylle får du typisk en hylle med en knaggerekke eller bøylestang under. Det gir deg den perfekte kombinasjon innen for opbevaring, hvor det både er plass til overtøyet på en bøyle eller en knagg og hue og hansker, som kan ligge ovenpå hyllen. Et godt tips til fargevalget er å hente inspirasjon fra omgivelsene.


På en fjellhytte vil dette gjerne være farger i beige- og bruntoner i tillegg til ulike grå- og grønnyanser. Det er uansett viktig å velge farger i varme toner. En gang skal romme mye forskjellig og det er spesielt viktig med smarte oppbevaringsløsninger som passer både stil og størrelse på entréen. Har du liten plass kan en stumtjener og en kommode være perfekt!


Alt du trenger å vite om oppussing av entreen! Her får du interiørinspirasjon og gode råd om blant annet maling-, tapet- og gulvvalg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg