tirsdag 27. februar 2018

Vase med sølvstriper

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment. Dekorer med detaljer fra Jotex.


Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Vasen har en tidløs look som gjør den egnet til alle hjem, uansett innredning og størrelse. La to av dagens mest populære materialer, sølv og keramikk, pynte opp hjemmet ditt i form av denne Omaggio- vasen med sølvstriper.


Sølvstripene er håndmalte, og det kan derfor forekomme variasjon på stripene. Dette er en del av produktets uttrykk. Vasen passer til alle typer innredning og hjem, uansett størrelse.


De to materialene, sølv og keramikk, er en perfekt match og samtidig to av dagens mest populære materialer. Vase hvit med sølvstriper L. Informasjon Produsent. Designerne bak vasen er det dyktige danske designparet Stilleben, bestående av Ditte Reckweg og Jelena Schou Nordentoft. De har følgende å si om utseendet til den nye Omaggio- vasen : ”Uttrykket er blitt litt mykere, og kontrastene er mindre.


Man kan kanskje si at Omaggio med sølvstriper er mer klassisk og mindre grafisk. Stripene skaper et spennende samspill mellom den kalde sølvfargen og den avrundede keramikken og gir vasen et moderne og feminint uttrykk. Noe enhver som elsker design bare må ha!


La den lille Omaggio med sølvstriper stå alene eller kombiner den med andre farger og størrelser i Omaggio serien. Kähler vasen fåes i mange farger og kan kombineres med andre pyntegjenstander i hjemmet. Den tidløse vasen passer til all verdens blomster, og er i seg selv veldig.


Hver eneste elegante stripe på Omaggio- vasen er håndmalt, akkurat som for 1år siden, da hele Kähler-eventyret startet. Kvalitetsgaver, utsmykking og profileringsartikler til din bedrift og deres kunder og ansatte. Denne gangen med sølvstriper.


Vase med sølvstriper

Sist i lekre sølvstriper. Den er så populær at det stadig er bestillingslister. Du kan bestille hos Tilbords på tlf. Det har vært en salgsvekst på 1prosent på Kähler-produktene i år. I tillegg til vasen , er det tre lysestaker i forskjellige størrelser fra samme designer som har toppet salgslistene, sier Antonsen.


Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi hos glassoginterior. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Blomstervase med sølvstriper , håndmalt. Inspirert av Nora Guldbrandsen.


De er ikke til å unngå å se- de stripete vasene har tatt landet med storm. Det hersket elleville tilstander da keramikkprodusenten Kähler i fjor kom med en limited edition vase i gull. Vasen ble utgitt i forbindelse med Kählers 1års jubileum.


I år kommer den populære vasen med sølvstriper. Dersom du opplever problemer med å logge inn, vær vennlig og benytt glemt passord funksjonen Glemt passord Skriv inn din e-post adresse og vi vil sende deg en e-post med instruksjoner om hvordan du lager nytt passord for din Mester Grønn konto.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg