mandag 5. februar 2018

Sittebenk til gang

Stilfulle benker fra 6nok. Finn all oppbevaring du trenger. Bestill på nett i dag! Spar penger på våre kampanjer. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!

Uansett om du har en liten gang eller et stort inngangsparti så har vi et entremøbler til deg. Om du har begrenset med gulvplass så anbefaler vi løsninger du kan henge på veggen som klestenger, knagger og hattehyller. Se julegavetipsene våre for store og små.


Se alle IKEA Family-tilbud. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre. Book en interiørdesigner. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus.


Smarte oppbevaringsløsninger.

Få gode ideer til smarte oppbevaringsløsninger. JYSK Norge samlede varesortiment. Jeg aksepterer samtidig vilkårene og betingelsene til nyhetsbrevet. Samtykket kan til enhver tid trekkes tilbake. Vi behandler de ovennevnte personopplysninger for å kunne sende deg nyhetsbrevet.


En benk i entréen er både flott og praktisk når skoene skal av og på, og til oppbevaring av f. Den populære trebenken, med fire ben lever fortsatt i beste velgående. Det samme gjør den lille kombinerte benk og kommode, hvor du får skuffer eller skap til oppbevaring integrert i benken. Jeg og snekkern min har de siste dagene jobbet med en sittebenk til gangen. Den ytterste gangen vår er veldig liten, og har vinkler som gjør det litt vanskelig å få noe til å passe.


Derfor tok jeg mål og tegnet en enkel skisse for å illustrere ideen min til snekkern. Benk til entre – hvorfor trenger vi den? Har du alltid drømt om en stilig gang ? Den riktige møbler til gjengen vil uten tvil hjelpe deg med å oppfylle dine drømmer om en velorganisert og full av fasjonable interiørtilbehør. Hallen er det første stedet å bli lagt merke til av våre gjester. Derfor er gangen , eller entreen, et rom som ikke bør oversees.


Og det er her gjestenes opplevelse av hjemmet ditt blir formet.

Selv om gangen ikke er et oppholdsrom, slik som stuen eller kjøkkenet, er det derfor mye å vinne på å få til en god gang. Gangen er det første gjester ser, så la gangen gi et inntrykk av hvem som bor der. Tenk smarte og praktiske løsninger, for best mulig å holde orden. Ha gjerne egne knagger til gjester. Går også ann å ha klappsete på veggen.


Bo:klubben er for deg som ønsker gode tilbud på møbler og interiør, og en inspirasjonskilde til innredning av ditt hjem. Med vårt brede sortiment i flere prisklasser, ønsker vi å hjelpe deg til å skape ditt eget, og helt personlige hjem. Registrer deg nå, og velkommen inn i vårt Bo:hus! En gang skal romme mye forskjellig og det er spesielt viktig med smarte oppbevaringsløsninger som passer både stil og størrelse på entréen.


Hvis det beste er godt nok, er våre moderne løsninger til gang et flott alternativ. De solide garderobeskapene fra Kistefos i heltre leveres ferdig sammensatt. Vi har flere typer frittstående garderobeskap, de kan også leveres som byggesett sammen med sittebenk eller kommode. Innvendig leveres skapene med hyller, heng eller en kombinasjon.


FARGEGLAD: Pia Håkonsen har både en sittebenk og lave knagger til ungene i gangen. Trappegelenderet malte hun rosa. Er du lei av å hoppe lengde over sko, jakker og sekker hver gang du åpner inngangsdøra hjemme? Her er de beste tipsene til et.


Hos oss i JH Interiør får du gode råd om plasstilpasset innredning til din entré eller gangrom. Lekker sittebenk – slik lager du din egen. Er du på utkikk etter en praktisk og lekker sitteløsning på kjøkkenet?


Da har du kommet til riktig ste vi forteller deg hvordan du lager den selv! Denne flotte sittebenken er laget av kjøkkenmoduler fra IKEA, noen treplater, litt maling og en skummadrass. Sittebenk Gang sjelden utviklet.


En sittebenk på kjøkkenet laget av kjøkkenmoduler er både praktisk og fint! Det er plassbesparende ettersom benken tar mindre plass en stoler man må dra ut og inn. Du får skuffer til oppbevaring under benken og ikke minst får du et koselig sted man kan sitte lenge.


Modulene for benk er fine å bruke både på kjøkkenet og i stuen. Det lille rommet er også gjerne det første som møter oss når vi kommer inn av døra etter en hektisk dag. Her skal ofte både yttertøy og sko oppbevares og man skal ha plass til å både kle av og på seg i noenlunde komfort.


Et mye trafikkert rom i boligen, men likevel har gangen en tendens til å bli litt oversett i interiørsammenhenger. Rommet er vanligvis ikke blant de største arealene i huset. Lag et personlig touch på den.


Likevel er det ikke småtteri som forventes av det! Det skal helst ta imot både klær, sko, bager, hjelmer og mere til , og det uten at det oppstår fullstendig kaos. I tillegg bør det ta seg pent ut – det er tross alt det første møte med hjemmet ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg