mandag 12. februar 2018

Lag ditt eget krus

Last ned appen og bestill. Rabatt Denne Måneden! Uendelige Muligheter med over 2Produkter, utallige Motiver og Designalternativer.


Et personlig krus med de klareste bildene og et muntert design laget av deg! Kopper, drikkeflasker, coasters, ølkrus du kan designe selv med tekst, bilde og motiv. Rimelig priser og høy kvalitet!

Trykk på krus – lag ditt eget krus med bilde Vi kjenner alle de ferdiglagede krusene man kan kjøpe i diverse butikker med morsom og søt tekst på. Krusene har ofte en tekst trykket på, hvor det står Verdens beste mamma, Cecilies kaffe, Firmaets festløve og lignende morsomme tekster. Lag din egen kopp HER! Farger som ikke forsvinner. Gjør dagen lysere i de neste mange år med levende farger som ikke forsvinner i oppvaskmaskinen.


Hold deg varm og ha det hyggelig. Koppene våre kan brukes i mikrobølgeovn og kan tåle verdens varmeste kopp te eller kaffe. Personlige kaffekrus er flotte, unike gaver som også egner seg til kampanjer og arrangementer.


De er enkle å lage og finnes i hvitt eller i en farge som matcher hank og innside.

Ingen minimumsantall. Det er bare å gå i gang! Gjør kruset lett gjenkjennelig med et bilde på. Velg mellom mange forskjellige størrelser og krustyper. Krus med foto - smartphoto.


Drikk te, kaffe eller varm sjokolade fra et krus med ditt eget foto på. Du velger bildet og smartphoto trykker det på et fint porselenskrus. Et fotokrus er også hyggelig å gi bort, en perfekt gave til noen du er glad i. En gave som blir satt pris på! Et krus med fototrykk er en morsom og anvendelig gave som du kan gi deg selv eller noen du er glad i. Dette smeltes sammen med kruset ved hjelp av panoramatrykket.


Gjør noe ekstra ut av kaffepausen din! Drikk kaffe med et personlig caffè latte- krus designet med ditt eget foto. Perfekt gaveidé til noen du er glad i. Kopper og tilbehør - Design din egen kopp.


Sjekk ut massevis av kule klær, produkter og tilbehør du kan tilpasse som du vil, med kule trykk og tekster. Er du glad i kruseduller? Mili fra Praha ga krusene sine et nytt utseende med en stilig svart-hvitt-illustrasjon – inspirert av kattene sine.

Jeg liker å skrive små, morsomme meldinger på krusene og gi dem i gave til venner, sier hun. Kjekt aktivitetssett for både store og små. Bruk de medfølgende tusjene til å fargelegge og dekorere dette flotte kjeramikk kruset.


Også veldig kjekk å gi bort. Gi liv til dine varme drikker med et helt personlig krus ! Med disse fotokoppene kan du designe ditt eget kaffekrus og legge til en spesiell melding, morsomt design, bilde eller begge deler. Overrask noen med en fin krus med spesielle kjærlighetsdesign og ditt navn og bilde! Du kan gjøre dette fotoet krus virkelig spesiell med våre ulike kjærlighet design.


Vend hver kopp av deg, kaffe eller varm sjokolade inn i et romantisk øyeblikk. Et klassisk krus med juletre er en perfekt julegave til den kreative sjelen. Du kan dekorere ditt eget julegrankrus etter din egen stil. Test alle mulige kombinasjoner av pynt. Du har jo hele julen på deg.


Julekruset leverers med over gjenbrukbare klistremerker som lar deg skape et unikt juletre på ditt festlige krus. Gi et stort krus med foto og tekst som gave! Et slikt originalt krus gjør din kopp te eller kaffe enda morsommere! Enkel for hjemme eller på kontoret, slik at alle alltid vil ha sin egen unike krus !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg