torsdag 1. februar 2018

Hvit terrassebeis

Merkevarene til lave priser. Harmoni 46- per stk Kjøp. Terrassebeis extra base gul 2. Trebitt terrassebeisfjerner 4l 16- per fl Kjøp.


Hvis været skifter brått og du nettopp har beiset, er det godt å vite at overflaten tåler en regnskur en times tid etter påføring.

Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen. Personlighet Det er viktig å velge farger man trives med. Men husk at fargene kan gi et sterkt førsteinntrykk.


Bruk dem derfor med kreativitet og omtanke. Opus Xtradekk eksteriørmaling fargeprøve hvit liter. Den inneholder en kinesisk treolje som trekker seg dypt ned i treverket og hindrer oppsprekking og råtedannelse.


Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr.

Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra nettbutikker og fysiske butikker. Påføring av terrassebeis. For å komme til der det er for trangt og smalt for rulle, bruker du en beispensel. La beisen trekke inn i 5-minutter og tørk av overskuddet med klut eller fille, eller lås rullebøylen og etterstryk med denne, for å fjerne overskytende beis. På tide å tenke på uterommet.


Oljebeisen er spesielt utviklet for vegg. Skal du beise terrassen i år? Elle Interiør, gir deg tips til en vakker terrasse. Vi anbefaler at du venter én til to måneder, avhengig av været.


En oljebeis med spesialutviklet alkydolje som trenger godt inn og som pleier og bevarer treverket. Alle typer terrassebeis krever forarbeid hvis det skal bli pent og holde lenge, forklarer Nielsen. I tillegg krever de vannløselige at du har en periode med oppholdsvær. Kommer det vann på beisen før den har herdet får du hvite flekker, avslutter malermesteren.


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Beis, Utendørs, 9L, Støvtørr 5t,. Slik skulle det ikke bli!

Jotun Optimal Maling Base 7l. Få rådene for perfekt beis. Det er viktig å ikke la seg friste til å legge på flere og tykke sjikt med terrassebeis , for alt som ikke trekker inn og blir en del av treverket vil da flasse av etter en vinter der snø og is gjør jobben sin med beisen som ligger som et skinn på toppen av treverket.


Butinox Futura maling hvit base L. Testvinnende terrassebeis basert på de beste alkyder. Kan også brukes på møbler utendørs av furu og gran. Vanntynnet terrassebeis med holdbarhet i opptil år. Her finner du alt i maling, fra terrassebeis , gulvmaling og epoxymaling til takmaling, veggmaling og murmaling. Jeg har en terrasse i impregnert treverk på ca kvm, som har vært behandlet med terrassebeis.


Denne var av en farge kalt honning, men ble mer som mørk brun. Etter noen år er nå beisen såpass slitt at terrassen må behandles på nytt, og jeg hadde tenkt å fjerne den gamle beisen, og beise den på. Jeg har et hus som er nesten hvitt selv (aner ikke farge, men vil tippe ca eggehvit, er ihvertfall med bruntone og ikke gul eller grå) og kommer til å beise terassene mine i en eller annen lys brunfarge. Har ikke helt bestemt tone enda, men det blir ihvertfall lysbrun av noe slag.


Noe av det viktigste for et pent sluttresultat er likevel at du ikke bruker for mye beis. Beis ett til to bord i lengderetningen om gangen. Beisen skal ikke danne en film oppå treverket, den skal.


Jeg håper også flere for øynene opp for mørkere gråsvarte beisfarger, - det kan være en tøff kontrast til våre mange hvite hagemøbler og detaljer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg