fredag 16. februar 2018

Fotografi på lerret

Det er både morsomt og enkelt å lage lerret på nett. Velg materiale som passer deg. Finn alt du leter etter. Klikk her for å vise relevante resultater.


Print på lerret Ditt eget favorittbilde trykt på lerret har blitt veldig populært.

Bildene får et unikt særpreg på grunn av strukturen i lerretet, og de blir produsert i miljøvennlige lerret av høy kvalitet. Har du et bilde du gjerne skulle hatt mer glede av? Bestill det på fotolerret og heng opp på veggen din. Vi garanterer høy kvalitet og flott resultat! Motivet er fra Ubergsvann i Aust Agder.


Trykk av bilde- og malerireproduksjoner på lerret ble umiddelbart populær over hele verden. Høy kvalitets trykt og belagt lerret dekorerer rommet i ditt hjem i fint, elegant og moderne måte og større trykk på lerret gjør alltid inntrykk. Med et flott, kreativt og personlig bilde på et lerret gir du stua de et nytt og unikt kunstverk med en helt spesiell individualitet.

Prisen for fotolerreter løper fra 1kr. Et fotolerret er en god gaveidé Et flott og personlig bilde på et lerret er en veldig god gaveidé til familie, venner og kollegaer. Vi benytter et ekstra kraftig bomullslerret, som sammen med vår unike printteknikk gir ytterst skarpe og klare farger, som du garantert ikke ser bedre hos andre leverandører av bilder på lerret. Fordelen ved å printe ditt bilde på lerret , er blant annet at strukturen i overflaten gjør at du unngår reflekser fra sollys og andre lyskilder.


Lerret er en super måte å vise frem dine fineste bilder. Det setter et personlig og unikt preg på hjemmet. Alle våre lerretsbilder monteres for hånd av rammemaker på en enkel blindramme. De har over lang tid utviklet en spesiell motode for å få helt flate og presise hjørner, så lerretet ditt skal ta seg best ut på veggen. Bilder på lerret er vår spesialitet, og vi kan lage over 5størrelser.


Du kan både få ditt bilde på lerret som standard lerretsbilder eller delt opp i flere felt (Oppdelt foto på lerret ). Bildene dine printes som lerretsbilder på ekte bomullslerreter og spennes på en treramme på samme måte som et maleri. Kristoffer L: Jeg står på min oppfatning om at lerret - i alle fall i de aller fleste tilfeller - er upassende for fotografi. Ofte er bruk av lerret , etter min oppfatning, et signal om et mindreverdighetskompleks på vegne av fotografiet: En tror ikke at fotografiets egenart, eller for den saks skyld det enkelte bildes innhol er. Fotografi gis ut av Forlaget Fotografi AS. Vis frem dine beste bilder på et fotolerret - det vil garantert stå frem på veggen.


Lag et bildelerret som gleder.

Inkluderer gratis oppheng. Sjekk ut Lerret Tilbud. Photowall har et stort sortiment, fri frakt og høy kvalitet. TV hjelper deg har testet hvilke fotobutikker som leverer dem best og billigst. Bildene du bruker til denne teknikken må være skrevet ut eller kopiert på en laser skriver (ikke en blekkprinter).


Dekk bildet med Foto Potch. Legg også Potch på underlaget som bildet skal legges på. Dette kan være et lerret , eske, tre artikkel el. Plasser så bildet med trykksiden NED. Jeg har denne skriveren selv og skrevet ut flere fotografier på lerret.


Men du må være litt obs på at lerretet er rett og ikke opprullet i endene ellers går det sine egne veier inne i printeren. Gjør dine egne bilder til flotte veggbilder og ta vare på minnene i stua. Få de flotte bildene dine trykket hos CEWE Japan Photo.


Skap dit eget Lerretsbilde online.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg