mandag 19. februar 2018

Bloomingville krukke

Bloomingville krukke

Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Finn dine favoritter hos Ellos nå! Krukke av stentøy med lokk.


Bloomingville krukke

Gi meg beskjed når varen er på lager. Du vil få en e-post når. Den unike stilen på produktene er en miks mellom rå mateirale og skandinavisk stil, med høy. Materiale: 1 keramikk (stengods).


Handle enkelt online hos ellos. Variert produkt-lineup. Nordisk Design på sitt beste. Gratis frakt og levering innen dager!


Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker. Dekorative og funksjonelle produkter av god kvalitet til en fornuftig pris. Den vakre krukken passer veldig bra til en grønn, litt lavere plante som kan falle over kanten, men den gjør seg også godt med andre grønne planter eller blomster. Hempen øverst gjør den enkel å henge opp i en krok i taket. Mål: Lx Hx Bcm.


Blomsterpotten har et trendy design med metallfinish og sorte tynne snorer for opphenging. Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Fremstilt i grått glass Str Øx Hcm. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt. Om krukken ikke brukes til planter passer den utmerket som oppbevaring av penner eller andre småting, eller til krydder på kjøkkenet.


Bloomingville krukke

Flott oppbevaringsglass som er nydelig i en hylle på kjøkken. Kan brukes som potteskjuler for en liten plante, eller fylles med fargeblyeanter og andre nødvendigheter. Dansk nettbutikk - danske favorittmerker. En av Norges største nettbutikker for damer som elsker trender, klær, mote og livsstil. Her finner du merker som Katrin Uri, ByPias, By Timo.


Bloomingville Dots Felius Design. Perfekt til oppbevaring, eller som et dekorativt innslag i stuen. Glass med lokk, fra Boomingville. Hun har en kreativ tilgang til evig forandring af hjemmet med et ønske om at skabe en varm og uformel atmosfære.


Bloomingville krukke

Velg blant sesongens Baderomstilbehør i mange ulike modeller og farger. Trenger du noe å ha hjemmelaget syltetøy i, eller kanskje bare en boks til kaffe, te eller pasta? Vi har matoppbevaring i alle slags former, størrelser og stiler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg