mandag 19. februar 2018

Hvordan pynte koldtbord

Koldtbord er fristende og flott til store anledninger. Enkelt kan det også være. Det meste får man kjøpt ferdig i butikken. Da er bare det morsomme igjen, å pynte fat og bord. Kjøp inn forskjellige salater, frukter og grønnsaker til å pynte med.


Gjestene blir alltid begeistret over et lekkert pyntet bord. For å hjelpe deg til å finne de beste rettene til nettopp ditt koldtbord , har vi samlet en rekke oppskrifter med lenker til hver sin kategori hvor du kan finne andre gode retter. På de neste sidene finner du oppskriftene du trenger Dersom du ikke finner den oppskriften du leter etter kan du se alle oppskriftene til koldtbordet her.


Det er så kjekt å få ønsker om hva dere vil jeg skal legge ut på bloggen. Denne gangen er det en flott dame som heter Tone som skal lage koldtbord til sin kjære mann som er år, og hun var rådvill på hvordan man pynter fatene. Derfor kommer jeg med noen veldig enkle tips, så kan jeg legge ut flere etter hvert som det passer slik.


Hvordan pynte koldtbord

Det er mange som velger koldtbord til konfirmasjon og andre festligheter, samt til jul, nyttår, fødselsdager osv. Og i Mai og Desember er det mange anledninger til dette. Selv om det frister å ha med litt av alt, er ofte det enkle det beste. Ikke gjør det for vanskelig for deg selv.


Se for deg hvor mye du selv klarer å spise som gjest. Det er ofte bedre med færre retter, men heller rause fat, sier TV-kokken. Gode tips til fristende og enkle koldtbord til store anledninger. Mat til mange: Oppskrifter og tips til koldtbord. Får du prestasjonsangst av å skulle lage mat til mange?


Hvordan pynte koldtbord

Løsningen kan være det gode, gamle koldtbordet. Tips til retter, tilbehør, porsjonsmengde og annet som er greit å huske på før den store dagen. Jeg og mine søsken ordnet i stand en overraskelsesfest med nær familie og litt venner, vi ble voksne og barn. Her er eksempler på hvordan du kan komponere ditt koldtbord.


Eksempel gjester. Røkt svinekam, pors. Frukter hører med både på et koldtbord og til spekemat. Frukter som er spesielt gode til spekemat er melon, jordbær, druer og fiken. Lær hvordan du lager pynt til koldbor snitter o. Her får du inspirasjon og gode tips til hvordan du kan pynte et vakkert festbord.


Hvordan pynte koldtbord

Blomster skaper en vakker ramme rundt et selskap. Uansett om det er stort eller lite, så vil blomster alltid være med på å skape en hyggelig stemning rundt bordet. Lekre oppskrifter for et bugnende koldtbord. Gode retter med spekemat finner du her.


Og finner du mange oppskrifter med vannmelon. Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig. Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.


Vi er inne i selve høytiden for koldtbord. Vi spurte matansvarlig for Klikk mat Christopher Sjuve om hva som var det viktigste når du skal planlegge koldtbordet. Maten som blir til overs pakkes inn i plast og settes kjølig, så kan du kose deg med den dagen etter. Når det kommer til mengdeberegning til koldtbord tenk at en oppskrift til porsjoner holder til porsjoner. Gjør så mye som mulig dagen før er et gjennomgående tips til koldtbord og generelt til store sammenkomster.


Men hvordan iallverden skal jeg pynte ? Etter å ha tråklet meg gjennom veldig mange tråder om koldtbord så skjønte jeg at pastasalat er tingen og cabare er. Bestill alltid i god ti du kan endre din bestilling senere. Påsmurt og kaker må bestilles senest dager i forveien. Spesielle anledninger, bryllup, konfirmasjoner etc må bestilles i god tid.


Her kommer det mye an på hva lokalene tillater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg