mandag 26. februar 2018

Hanne tuntland

Hanne tuntland

Dosent (PhD) i stilling tilknyttet fagseksjon Tverrfaglig master og EVU. Ergoterapeutspesialist i eldres helse Interesse -og forskningsfelt er rehabilitering, hverdagsrehabilitering, aldring, helsetjenester til eldre og ergoterapi. Hun arbeider som førstelektor ved Høgskulen på Vestlandet og er tilknyttet Senter for omsorgsforskning Vest. Doktorgradsarbeidet er utført knyttet til forskergruppe i fysioterapi ved Institutt for global helse og samfunnsmedisin ved Universitetet i Bergen. Hun har hatt en rekke publikasjoner innen temaene ADL, eldre, rehabilitering og kunnskapsbasert praksis.


Hanne tuntland

Sendes innen 1-virkedager. Hverdagsrehabilitering er en tverrfaglig rehabiliteringsform som setter søkelys på aktiviteter personen selv vektlegger. Vitenskapelige publikasjoner.


Se Erlend Garmann Tuntlands profil på LInkedIn. Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert! Prøv vår app gratis i dager. Fagseksjonsleder og førstelektor ved Høgskulen på Vestlandet, og førsteamanuensis ved OsloMet.


Hanne tuntland

ADL (aktiviteter i dagliglivet). Ditt søk på hanne tuntland ga personer og du har nådd slutten av listen. Forebygging, rehabilitering og omsorg. Dette temaet jobbar ho også med som dosent. Hun har blant annet sett på måleegenskapene til vurderingsredskapet Canadian Occupational Performance Measure (COPM), hvilke faktorer som kan forutsi hvem som har mest nytte av hverdagsrehabilitering og sammenliknet hverdagsrehabilitering med andre tjenester rettet mot hjemmeboende eldre.


Mennesker med funksjonsnedsettelse har ofte behov for profesjonell innsats for å mestre dagliglivets utfordringer. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. De aller beste bøkene. Døren til selvutvikling vender innover – Energica viser deg rommet for indre vekst. En innføringsbok i tankesett og arbeidsform.


Hanne tuntland

Hun er medredaktør og forfatter av en lærebok om hverdagsrehabilitering. Videre har hun fulgt innføringen av hverdagsrehabilitering i Voss kommune og forsket på effekten av denne. Psychometric properties of the Canadian Occupational Performance Measure in home-dwelling older adults. Three critical decisions for designing an online Master’s program for a global audience.


Vår pris 48-(portofritt). Tuntland H, Aaslund MK, Langeland E, Espehaug B, Kjeken I. Pensumbøker i alle fag. Hanne Kristin Tuntland.


Er en kombinasjon av mange medisiner en farlig cocktail eller ikke? Studien utgikk fra en landsdekkende undersøkelse som evaluerte effektene av hverdagsrehabilitering i Norge. Lave priser og rask levering.


De som fikk hverdagsrehabilitering fikk hjelp av teamet sitt to timer i uken i en ti-ukers periode.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg