torsdag 8. februar 2018

Modern kjøkken

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Funksjonelt design, skapt til din hverdag, rask levering. Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken. Hos Schmidt kan du designe ditt eget kjøkken – det er kun fantasien som setter grensene.


Alt du trenger til ditt kjøkken.

Redskaper til ditt kjøkken ! En samlingsside for vårt produktområde kjøkken. Med enkle løsninger, stramme linjer og skandinaviske materialer har Marbodal skapt en tidsriktig og moderne kjøkkenserie. Modern er for deg som mener at less is more. Arkitekt Plus-serien har dører med gripelist, så du slipper unna håndtak og knotter.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Solid hvit er et moderne kjøkken i hvitt. Vinner av kvalitetsutmerkelsen Best i test.

Det er glatte, malte skapdører som finnes i farger og treutførelser. I et moderne, hvitt kjøkken er det nok plass til å slå seg løs, la knotter og håndtak stikke ut og satse litt ekstra på tilbehøret. Alt av moderne kjøkken fra Schmidt er utformet med finesse, spissfindighet og lekre detaljer, fra topp til bunn, og det spares verken på kvalitet eller funksjonalitet.


Det brede kjøkkenutvalget vårt gir deg et utall kombinasjonsmuligheter, slik at du kan sette sammen et kjøkken med en moderne design som passer perfekt til deg og hjemmet ditt. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi hos glassoginterior. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Argos servise – moderne eleganse.


Leter du etter inspirasjon til ditt nye kjøkken ? Drømmekjøkkenet har mange inspirerende kjøkken. Her finner du inspirerende løsninger på moderne , klassiske, landlige og fargeglade kjøkken. Det innfreste grepet i massivt tre gir deg mulighet til å leke med samspillet mellom materialene – ikke bare på overflaten, men også i dybden – og skape ditt helt egne, unike kjøkken. Det er tidløs nordisk kjøkkendesign med en vri.


Fronter i malt høyglans, koketopp på buet øy, benkeplate i hvit sile stone. Det moderne kjøkkenet Et kjøkken handler ikke lenger om bare matlagning. Her har vi også lagt inn farget lys i vasken med fjernkontroll.


Det har blitt så mye mer, og valgmulighetene er mange.

Moderne kjøkken inneholder for eksempel det sosiale perspektivet, hvor hele familien kan samles i ett rom. Både for å spise et måltid sammen, men også for å ha kvalitetstid sammen. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det.


Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger. Når du kjøper et moderne kjøkken hos Rotpunkt, kjøper du et kjøkken hvor der er fokus på kvalitet, design og funksjonalitet. Våre kjøkkener er fylt med smarte detaljer og gode materialer.


Det er noe av kjennetegnene ved våre produkter. I et moderne , hvitt kjøkken er det nok plass til å slå seg løs, la knotter og håndtak stikke ut og satse litt ekstra på tilbehøret. Sigdal har produsert kjøkken i mer enn år. Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Og foruten de tidsriktige fargene vi har plukket ut som standardfarger for nesten alle våre modeller, kan du mot et pristillegg velge fritt fra hele NCS-skalaen. Med ulike farger og overflatebehandlinger kan du skape det uttrykket du liker best. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Lekkert kjøkken i røkt eik og hvit med røkt eik ramme og masser av detaljer. Skulle du likevel ha bruk for et spesialmål, kan det alltid ordnes mot betaling.


Avtal et uforpliktende møte og hør hvordan vi kan designe ditt nye kvalitetskjøkken sammen. Den travle familien ønsket seg et moderne og funksjonelt kjøkken , men ønsket samtidig å bevare det klassiske uttrykket. Rommet er godt over tre meter under taket, og det var viktig for paret å videreføre den lyse og luftige stilen. Derfor valgte de vegger og veggseksjoner i hvitt for å bryte med de svarte høyglansfrontene på benkemodulene.


Det var vanskelig å forestille seg hvordan det ville se ut, men da selgeren viste meg de forskjellige frontene hjemme i mitt eget kjøkken , ble valget enkelt. Det fine er dessuten at kjøkken kolleksjoner har en rekk flotte stiler å velge i mellom, fra den tradisjonelle tømmerstein med respekt for gammeldags formgivning, til det mer dristige og høyglansede som kjenneteger dagens moderne stil. Klikk her for å se utvalget vårt.


Finn Moderne Kjøkken Inspirasjon. Lyst på nytt kjøkken eller vaskerom? Et kjøkken kan ha en mengde ulike designer og vi har kjøkken for alles smak og alle prisklasser. Uansett om du ønsker deg et klassisk eller moderne kjøkken har vi en Epoq-serie som passer deg. Når du vil ha et moderne kjøkken , er det opplagt å velge kjøkken i én av de flotte lakkfargene som er tilgjengelig.


Tenk gjennom om hele kjøkkenet skal ha samme farge, eller om du vil velge ulike farger til de ulike funksjonene som ditt kjøkken består av. Det kan være en flott effekt som gir ditt kjøkken helt riktige personlighet. Med et kjøkken fra Epoq er mulighetene tilnærmet uendelige: Enten du ønsker deg moderne eller tradisjonelt kjøkken , sort eller et fargerikt kjøkken - bare fantasien setter grenser. Et moderne kjøkken inneholder ofte mye utstyr, som skal organiseres på en praktisk måte.


Vi lager også ulike kjøkkenredskaper i tre ved behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg