torsdag 8. februar 2018

Plissegardiner på mål

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Plisségardiner Falder Elegant Ind i Tidens Trend Med Bløde Linjer. Fyll ut ett skjema, og motta tilbud fra flere lev. Varia plissegardiner er av den beste kvalitet og svarer til de plissegardinene som du finner hos den lokale gardinbutikken din. Varia gardiner er kvalitetstestet av mange forbrukere og har fått toppkarakter.


Plissegardiner på mål - NORGES BILLIGSTE Beste kvalitet gardiner.

Har du spesielle mål på dine vinduer kan vi tilby et stort utvalg av solskjermingsprodukter samt gardiner og liftgardiner sydd etter mål og sendt hjem til deg om du ønsker det. Det finnes et stort utvalg farger og design å velge mellom, og bestillingen gjøres enkelt med noen få tastetrykk. Oppgi totale mål uten fratrekk for avstand til karmlist eller nisje.


Ved måltaging skal alltid bredde oppgis først. Husk å måle bredde oppe og nede samt høyde på begge sider. Dersom målene avviker, skal minste mål benyttes.


Legg merke til om det er skjevheter eller ujevnheter der produktet skal monteres. Uavhengig av formen på vinduet, uavhengig av plassering – det finnes en løsning!

Ikke nok med det – du kan med presisjon bestemme hvilken del av vinduet som skal skjermes med plissé! Uansett hvilken kombinasjon, form, farge eller størrelse du leter etter så kan plisségardinen skreddersys etter ditt unike hjem. UNIG leverer plissegardiner etter dine mål og har naturligvis både produkter for mørklegging og som transparent eller halvtransparent type. Du kan velge klassiske farger som grå, sort og hvit eller velge rø gul, grønn eller blå, hvis det passer hjemmet ditt bedre. Er du i tvil, kan du også få en gratis stoffprøve!


Hos Kid har vi lystette og vanlige plissegardiner til gode priser. Velg mellom vanlige modeller og plissegardiner med opp og ned funksjon. Bygg din egen plissegardin!


Visor leverer skreddersydde gardiner på mål akkurat slik du vil ha dem, innenfor modellenes minimums- og maksimumsstørrelser. Velg gardinstoff fra et stort utvalg høykvalitetstekstiler og tilpass etter ønsket farge på profiler og håndtak. Metal Persienner på mål - NORGES BILLIGSTE - Fra kr. Kvalitetstestede persienner.


Varia persienner er av den beste kvalitet og svarer til den type persienne som du finner hos den lokale gardinbutikken din. Vi kommer på gratis befaring og tar mål slik at vi kan levere den perfekte løsningen til dine vinduer. Med sitt myke og stilrene uttrykk, er de et godt alternativ til persienner og rullgardiner i dagens interiørtrender.


Hvilke mål skal jeg angi i min bestilling? De målene du angir, er de målene som det endelige gardinet vil ha inkl.

Klikk her og se vår oppmålingsveiledning. Skal jeg trekke noe fra mine mål ? Kun hvis gardinet ditt skal sitte inne i en karm. Når du måler opp til dine nye gardiner, er det viktig at du som minimum tar to mål av bredden og to mål av høyden. Sørg alltid for å utføre dine målinger i toppen og bunnen av vinduet, og angi mål fra beslag til beslag på det smaleste i bredden og det høyeste i høyden.


Du kan fritt velge mellom sort, grå eller hvite profiler. Gratis befaring hvor og når du ønsker. Vurderer du å plisségardiner kan vi tilby deg gratis og uforpliktende befaring. Ved en slik befaring reiser vår lokale salgskonsulent ut til deg, hvor dere sammen kartlegger de ønsker og behov du har.


På denne måten holder varmen seg innendørs om vinteren, og om sommeren gir doble plisségardiner deg mulighet til å holde det svalt og behagelig innendørs. Rengjøring av plissegardiner Ved jevnlig rengjøring med fjærkost eller støvsuger på lav effekt, holder du dine plissegardiner enkelt ved like. Derfor giver vi dig års garanti på alle plissegardiner.


Bestiller du på mål får du også muligheter for å velge flere farger, flere ulike “systemer” for å heve og senke gardinen, ulike bredder og tykkelser på lamellene og valg mellom aluminium, tre og bambus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg