fredag 16. februar 2018

Kähler vase pris

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex. Kähler Vase - Best pris i Norge!

Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Overlegen kundeservice, lynrask levering og et mekka for inspirasjon. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Les tester og omtaler før du kjøper.


Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg!

Danske Kahler har en lang tradisjon for håndverk, design og fremfor alt: keramikk. I generasjoner har de laget vaser, servise og lysestaker med et moderne design som også viser til Kahler historie. En av deres flaggskip Omaggio, den stripete vase som har blitt noe av et symbol på Kahler. Er du på jakt etter en krystallvase, glassvase eller en fin Omaggio- vase ? Du finner det hos oss på tilbords. Vanlig pris : kr 4900.


Special Price kr 4215. Vasen er av keramikk av høy kvalitet og har et tidløst stripemønster som er et kjennemerke for Omaggio-serien. Hovedsiden Vaser og lysestaker Vaser.


Den stripete vasen passer inn i de fleste hjem og miljøer og kan brukes til blomster eller bare som dekorasjon. Velg mellom forskjellige farger. La den enkle og skinnende Omaggio-vasen være en unik budbringer om våren som bringer lys og glede inn i hjemmet sammen med vårens friske, fargerike blomster. Kan hentes på Manglerud i Oslo.


Magnor Skyline Lux vase 3mm. Se hva vi har - og send oss gjerne en melding hvis det er noe du gjerne skulle hatt som vi. En fin vase pleier å være en verdsatt gave og passer også som bursdagsgave.


Ingen riper eller skader. Signeret HAK, Danmark.

Fremstår med brugsspor (se fotos) Ca. Hammershøi vase hvit Hcm. Diameter på bredeste sted ca. Kan beses i Holte Kan sendes med GLS Sælges for kr. Signeret HAK Denmark.


KÄHLER VASE OMAGGIO PERLEMOR 15CM. Største diameter cm. DKK NOK Pris i alt NOK. Serien kjent for sine nydelige vaser med dype rifler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg