mandag 19. februar 2018

Herdet sikkerhetsglass

Bruk av sikkerhetsglass - herdet eller laminert Ann Christin Pettersen 04. Icopal klart, herdet og laminert sikkerhetsglass leveres i tykkelse mm. Dette sikrer mot at personer kan falle gjennom glasset eller at glasset kan falle ned ved brudd. Glasset er modulbasert og passer til Icopal rekkverkstopler med ferdig påsatte glassklemmer.


Herdet glass er godkjent som sikkerhetsglass. Det pulveriseres når det knuser, minimal fare for personskade.

Midt på er et herdet glass veldig sterkt, kanten på glasset er mest sårbart, poleres kanten blir glasset sterkere. I dagens moderne arkitektur med økende bruk at store glassflater, gjerne fra gulvnivå, blir det stadig oftere behov for sikkerhetsglass. Den økte styrken gir arkitekter og byggherrer helt andre muligheter når det gjelder bruk av glass i bygg. Det tilfredsstiller sikkerhetskrav over hele verden, og motstår f. Den sterkeste løsningen er å kombinere de to typene av sikkerhetsglass og lage et glass, som er både herdet og laminert.


Vi tilbyr flere typer sikkerhetsglass som kan brukes i våre vinduer. Et herdet glass som knuses oppløses i tusenvis av små, granulerte biter. Dette reduserer faren for kuttskader, da det ikke vil stå igjen spisse glasspyd som når vanlig glass.


Skal det brukes som sikkerhetsglass må det lamineres, slik at bruddstykkene ikke faller ut.

Til tross for dette, finnes det situasjoner der det er risiko for at glasset kan forårsake skader, eksempelvis når mennesker støter mot glasset, eller i form av nedfall av brekkasje i f. Med sikkerhetsglass kan du trygt skape interiør med fri gjennomsikt og slippe inn rikelig med dagslys, selv på utsatte steder. Avhengig av brukstype, leveres sikkerhetsglass som herdet eller laminert glass. Termisk herdet glass har stor styrke men er veldig sårbart for slag på kanten og skarpe slag mot overflaten. Glass til rekkverk passer både for nye boliger som er bygget i en stilren og moderne stil, og glass kan også fint settes inn i eksisterende trekonstruksjon. Rekkverk Eksperten AS glassrekkverk leveres med herdet , laminert sikkerhetsglass.


Leveres i alle typer RAL farger. Sikkerhetsglass skal forhindre eller minske risikoen for personskade ved sammenstøt med glass. De to typene sikkerhetsglass som benyttes er herdet og laminert glass. Kunststoff glass av polykarbonat eller lexan brukes vanligvis ikke i bygg pga. BMI klart, herdet og laminert sikkerhetsglass leveres i tykkelse mm.


Alle Giljevinduer kan leveres med sikkerhetsglass , og sikkerhetsglasset kan kombineres med de fleste øvrige glassegenskaper. På grunn av produksjonsprosessen for herdet sikkerhetsglass er kan det oppstå bølger i glasset. Gilje tilbyr en rekke ulike egenskaper på vindusglass.


Markedsledende leverandør av vinterhager, rekkverk og skyvedører. Vi utfører alt innen glassmester- og glassarbeid. Et spørsmål vi får svært ofte er om herdet glass kan ”eksplodere” uten ytre påvirkning. Svaret er at det kan det ikke.


I noen ytterst få tilfeller kan dette skje, men all erfaring viser at glasset ved bruk har blitt utsatt for skader.

Pris uten blandebatteri. Dusjkar i støpemarmor. Glassene kan også benyttes i andre konstruksjoner, feks mellom eksisterende trestolper med. Del 1: Definisjon og.


Kjemisk herdet kalksodasilikatglass. Siden glass i sin naturlige form ved knusing danner farlige, skarpe bruddstykker, blir glassoverflaten under produksjonsprosessen avkjølt med kald luft. Glassrekkverk på terrassen gir deg fullt utbytte a.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg