tirsdag 27. februar 2018

Interiørarkitekt akershus

Vi kan kontormøbler og innredning. Ta kontakt med oss i dag for en god løsning. Vi er et lite turbusselskap, med lang erfaring. Liten administrasjon = god pris.


Som interiørarkitekt planlegger og tegner du innvendige rom i bygninger.

Arbeidet utføres både når nye bygg skal bygges, og ved endringer i eldre bygg. ROM interiørarkitekt MNIL tilbyr totalløsninger for bedrifts- og privatmarkedet. Interiørarkitekten arbeider med alt fra boliger til helse-, undervisnings-, nærings- og kulturbygg. Vi er fleksible med hensyn til oppdragets størrelse. Dette gjør at kvaliteten i arbeidet blir bedre at vi leverer noe som er større enn oss.


Ramsøskar leverer interiørløsninger innen kontor, hotell, restaurant og bolig. Home About Services Menu Testimonials.

Vi har fått lov å dele denne og er superstolte av å få slik skryt fra en av våre kunder, tusen takk! Se filmen du også, og trenger du interiørarkitekt er det bare å kontakte oss. Prisen avhenger av type arbeidsoppgaver. Grønner Tidemann forklarer at det er vanlig å gå på en befaring og snakke med kunden om hva de ønsker hjelp til, noe som ofte tar 2-timer.


Kan bestilles hos NIL, eller leses i sin helhet her. Arkitektnytt utgis av Norske. VI ER KROHNARK – Et ambisiøst interiørarkitekt - og designstudio, med kontor i Oslo og Sandefjord. Kvadrat arkitekter søker interiørarkitekt.


Vi søker: Utdannet interiørarkitekt på minimum bachelornivå, med gode resultater. Det er ønske om snarlig tiltredelse i våre lokaler på Havstein i Trondheim Lagt ut 20. Maria jobber som interiørarkitekt , og er rågod på farger, innredning, trender og alt som har med interiør å gjøre. Hun har tidligere jobbet som prosjektansvarlig hos Eske Interiør og har til og med gitt ut en bok om farger! Legger ved planløsning fra prospektet (tatt med mobilen så noe forvridd bilde).


Har planer om å pusse opp hele leiligheten vår som er på 1kvm. Prosjektene spenner fra små til store innen både rehabilitering og nybygg. Nyfelt og Strand interiørarkitekter tar oppdrag i Oslo, Akershus , Buskerud og Vestfol med hovedvekt på Oslo, Drammen og Tønsberg.

Anne-Linn Nyfelt og Merete Strand Heien er medlemmer av NIL – Norske interiørarkitekters og møbeldesigneres landsforening. Interiørkonsulenter jobber med mye av det samme som en interiørarkitekt , men interiørarkitekter har lengre utdanning og kan ofte påta. Velg kommuner i Akershus. Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best!


INTERIØRARKITEKT i AKERSHUS har. Vi tar grep og kaster om på prosjektet slik at det blir best mulig. Bred erfaring innen interiørdesign med hovedvekt på hotell og restaurant.


I Superoppusserne møter du vår interiørarkitekt Linda Steen og supersnekker Torkel Gjerset som rykker inn med faglig tyngde og hjelper familier som av ulike årsaker har en upraktisk og dysfunksjonell bolig som ikke dekker behovene deres. Rom for rom blir rehabilitert, til livet til eierne er forandret og de har fått et godt og funksjonelt. Kontoret ledes av interiørarkitekt mnil Ine Elisabeth Bangås.


Hun er utdannet med mastergrad i interiørarkitektur fra Kunsthøgskolen i Oslo, og var en av gründerne bak selskapet Dis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg