tirsdag 20. februar 2018

Uttrekkbar ventilator

Uttrekkbar ventilator

Ecotronic uttrekkbar ventilator EPO504S (stål) - Bli kvitt damp og lukter på kjøkkenet raskt og effektivt med Ecotronic uttrekkbar ventilator EPO504S. Uttrekkbar ventilator. Nesten usynlig når den felles inn i overskapet – kjøkkenet gir et stilrent inntrykk. Utrekkbar ventilator. Vår utrekkbar ventilator er både diskret og kraftfull samtidig.


Det perfekte valget når. Kraftig uttrekkbar ventilator med nesten helt usynlig plassering i overskapet for et stilrent kjøkken. Energisparende LED-belysning for optimalt overblikk.


Begrenset plass i kjøkkenet og ønske om å integrere ventilatoren ? Da skal velge en ventilator som er uttrekkbar fra AEG. Jeg liker at den er skjult når ikke i bruk og at lyset kan slås på uavhengig av om viften brukes. Kjøpe ny kjøkkenvifte?


Uttrekkbar ventilator

Bredt utvalg av ventilator i alle prisklasser. Finn din ventilator her! Du kan for eksempel integrere ventilatoren i et overskap eller et annet kjøkkenelement om du har dette over kokesonen eller komfyren.


Fokuser på det som virkelig spiller en rolle på kjøkkenet, nemlig å lage god mat. En ventilator av en eller annen slags er vesentlig i et kjøkken som du lager. Med Hob2Hood slår koketoppen din på ventilatoren og justerer avtrekkshastigheten basert på matlagingen din. Så du kan koke, brasere eller steke uten å røre ventilatoren eller tenke på avtrekk. Med MobileControl kan man fjernstyre ventilatoren ved å bruke en smarttelefon eller nettbrett.


På denne måten kan du stille inn belysning, viftetrinn samt en etterløps. I tillegg kan du lese av filterets metning. Også for storkjøkken. Ventilatorer i alle utførelser og prisklasser!


En fleksibel innfelt ventilator med uttrekkbarbar (og utbyttbar) front, som effektivt fanger opp os fra de ytre platene. Elektroniske brytere, plassert pa° den uttrekkbare fronten. Halogenbelysning og motordrevet spjeld. Mulig å styre motorhastighet fra kjøkkenhetten, samt forsering fra våtrom. Anvendelige brytere plassert på den uttrekkbare fronten.


Integrert kjøkkenvifte. Skap en fresh og innbydende stemning på kjøkkenet ditt med en AEG ventilator. Med AEG Hob2Hood teknologi kan platetoppen din aktivere og justere kraften på ventilatoren automatisk, helt avhening av hva du tilbrereder. Fettfilteret fjerner fettpartikler slik at kjøkkenet og luftekanalen holdes rene.


Som tilbehør leveres et aktivt kullfilter som effektivt tar bort lukt og os. Dette er nødvendig om ventilatoren ikke tilsluttes en luftekanal. Fleksibel modell med uttrekkbar front.


Uttrekkbar ventilator

God LED-belysning og glassplate i uttrekksdelen bidrar til gode arbeidsforhold ved komfyren. I innskjøvet posisjon er kun en hvitlakkert frontlist synlig. Fettfilter i aluminium kan tas ut med enkelt håndgrep for rengjøring i varmt såpevann eller i oppvaskmaskin. Lydeffekt ved høyeste normaltrinn: dB (re pW) effekttrinn og 1. Effektiv uttrekkbar ventilator med lavt støynivå som passer til alle kjøkken. Leveres med utskiftbare frontlister i hvit, sølv eller sort farge.


Den har et lydnivå på dB på den høyeste hastigheten. Flexit kjøkkenvifter har god kapasitet og høy driftssikkerhet. Velg mellom designhetter, tradisjonelle kjøkkenventilatorer, slimlinehetter, innbygningshetter - med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg