mandag 12. februar 2018

Systemhimling

Himlinger for god akustikk Himlingen har en viktig akustisk funksjon i bygg, spesielt i store oppholdsrom, klasserom, auditorier og idrettshaller. Skap vakre og behagelige rom med vårt brede utvalg av akustiske himlingsplater og veggabsorbenter, som sikrer et optimalt innemiljø. PARAFON Royal er en unik og eksklusiv akustikkplate for direktemontering med lim mot himling. Alle synlige kanter er kledd med innfarget glassfiberfilt, noe som gir.


Systemhimling i kontorlokaler.

Det kan være vanskelig å finne frem til hvilke typer himlingsplater man skal bruke. Denne artikkelen er laget for å gjøre valget enklere, og for gi en forklaring om hvorfor systemhimling er så populært i kontorlokaler. Himlinger brukes primært for å regulere akustikk i rom og lydreduksjon mellom rom. I tillegg har de en estetisk funksjon ved å skjule tekniske installasjoner i tak. GHV AS leverer fleksible innredningsløsninger med glassvegger, systemvegger, systemhimling og foldevegger.


Vi tilbyr også datagulv, solskjerming og fasadeløsninger. Vårt primære arbeidsområde er offentlige og private næringsbygg i Agder, Telemark og Vestfold. Takk for din interesse!

For å fullføre registreringen, ber vi deg bekrefte ved å klikke på lenken i den e-posten som er sendt til deg. Du kan alltid trekke. Enkel himling med Glava Venus. SYSTEMHIMLINGER I OSLO OG AKERSHUS.


Vi har lang erfaring innen. Spilehimling kan være løsningen for deg som har behov for å redusere etterklang og støy. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg! Vi selger himlinger som gjør kontoret triveligere både med hensyn til lydhygiene og estetiske forhold. VHG leverer vegg, himling og gulv til næringsbygg av alle typer.


Stort utvalg i materialer og løsninger tilpasset dine behov. Vi leverer akustiske og dekorative systemhimlinger fra de fleste anerkjente produsenter i markedet. Vi er Norges ledende innen brukt, men himling selger vi nytt Minstebestilling er 14mog er 1-pakke Info om produkt: Nordic er en hvit, ikke-brennbar. EttoBygg har levert systemhimling til forskjellige næringsbygg i over to år nå, våre medarbeidere har tredve års erfaring med installering av systemhimling.


Har du behov for takplater, grid eller grid med lys? Hos CreoNordic har vi et stort utvalg for alle bedrifter og hjem. Se våre produktbilder for.

Denne anvisningen omtaler ulike typer nedfôret himling og gir grunnlag for valg av løsning. Anvisningen beskriver egenskaper og monteringsprinsipper for de. Følg med videre på moderniseringen og nye applikasjoner på nettsiden!


Vi er også i gang med oppgradering av brosjyrer og underlag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg