torsdag 25. januar 2018

Våtromsplater kjøkken

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Skadene er ofte konsekvenser av for dårlig fuktsikring ved bruk av membran.


Ved å benytte våtromsplater til fuktsikring på baderommet, vil du få en trygghet i platenes kvalitet.

Våre våtromsplater er produsert i henhold til gjeldende forskrifter, samtidig som den enkle monteringen vil spare deg for tid og penger. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Fibo er en ledende leverandør av vanntette veggsystemer av høy kvalitet.


Våre veggpanel er enklere å installere, kostnadseffektiv og lette å holde rene. Fibo Trespos våtromsplater kommer i 3ulik design, som ser ut som fliser, marmor, mosaikk, tre og skifer, og i mange forskjellige klassiske og trendy farger. Hos Kvik finner du kjøkken i nøye utvalgt dansk design til ethvert budsjett.


Vi hjelper deg i mål med drømmekjøkkenet fra start til slutt – og du blir helt sikkert overrasket over hvor mye du får for pengene. Vi vet at et nytt kjøkken er en stor beslutning.

På IKEA finner du veggplater til kjøkkenet ditt i mange stiler, materialer og uttrykk. Se hele utvalget på IKEA. Dette produkter er på klubbtilbud. For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben.


Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende! Baderomsplater, baderomspanel og våtromsplater er begreper som ofte brukes om hverandre, og som derfor kan skape forvirring hos forbrukeren. Det sier daglig leder hos Lomundal Bygg AS, Bjørnar Lomundal, og forklarer at baderomsplater, baderomspanel og våtromspanel er det samme. Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her.


Sokkellist kjøkken alu 2m 11- per stk Kjøp. Hjørnelist hvit innvendig kjøkken 6m 15- per stk Kjøp. Renovere eller bygge bad med Fibos vanntette veggsystemer. Våtromsplater finnes i mange tykkelser og størrelser men har en viktig funksjon på baderom. Stilfulle design av høy kvalitet som er enkle å rengjøre.


Det trygge valget på ditt bad! Nytt kjøkken med spray. Slik setter du opp våtromsplater. Innredning og oppbevaring. Fugebredde: Ingen Fug.

Platene er 11x620x5mål i mm. Her finner du en oversikt over Norfloor sine våtromsplater til bad. Hos Norfloor får du alltid best kvalitet til lavest mulig pris på våtromsplater. Et enkelt og rimelig alternativ til flis. Vi ønsker å gi medlemmene våre de beste tilbudene.


Som medlem vil du motta unike tilbu tips og veiledning, nyheter og inspirasjon. Vi har stort utvalg og gode priser på baderomsinnredninger, møbler, servanter og fliser og mye mer. Vi er i innspurten for nytt kjøkken , og har i den forbindelse plutselig fått en ny innskytelse. Nemlig å gå for enten Fibo-Trespo sine veggplater til kjøkken , evt.


Men, i stedet for at vi skal finne opp kruttet selv, så lurer jeg på om det er noen her som har erfaringer med noen av disse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg