onsdag 31. januar 2018

Chi farge

Reserver på Chi , Barcelona. Bekreftelsen kommer med en gang. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå!

Entdecken Sie die große Musikauswahl für jeden Geschmack im Thalia Onlineshop! Krittende hvit, med et kjølig drag over seg da den inneholder ørlite grønt. Det gjør denne fargen til en perfekt kombinasjon til de blågrønne toner, samt grønnaktige gråtoner og en mengde andre farger som tåler en skarp hvit kontrast.


For hvitt er ikke bare hvitt. Det finnes en mengde ulike hvite nyanser, som gir deg ulike fargeopplevelser. Små nyanser som utgjør den store forskjellen. En helt lys, greige farge.


Ikke beige, ikke grå, men noe midt i mellom.

Sommersne er derimot lekker til Kalkgrå. Malte med Chi fordi det skal bli et barnerom allikevel etterhvert, og da skal males om igjen rimelig kjappt med enten rosa eller blå på en eller flere vegger. Hadde ikke valgt Chi om jeg viste hvordan det ble seende ut, men nå er jeg usikker på hvilken glansgrad jeg malte med. Y(eggehvit) vil si sort, kulør, hvit med kulørtonen gul.


Det er mer hvitt i chi enn i eggehvit dessuten går eggehvit mot gul og chi mot grønt. Du kan også forhøre deg om hvilke farger leverandøren kan tilby på detaljene. Dette er noe du også bør tenke på når du skal bestille nytt kjøkken og garderobefronter, råder Nina Klæbo. Hei Har malt stuen i fargen Chi ,men har nå fått en flekk på veggen som jeg må male over,så trenger å kjøpe et lite spann med maling. Vet noen hvilken fargekode.


Kritthvit, med et svakt kjølig slør. Setter du Chi sammen med Egghvit eller Bomull, vil de se enda mer gulaktige og litt skitne ut. Velger du Chi på veggen, kan du gjerne ha samme farge på lister og detaljer, og kanskje heller variere litt i glansgrad.


Chi - farge håret, kerastase, herrefrisør, fudge, frisørsalonger, bryn, alterna, brudeoppsett, frisørsalong, hårkur, damefrisør, antipermanent - Finn firmaer. Egghvit blir gul hvis du har andre hvitfarger rundt, har du deriomt alt i egghvit, så brekker den ikke noe særlig. Den er så og si kritthvit!


De seks rene fargene hvitt W, svart S, gult Y, rødt R, blått B og grønt G, er utgangspunktet for menneskets innebygde egenskap til å karakterisere farger.

Jotun Kvist og Sperregrunning før du velger LADY Interior Finish eller LADY Supreme Finish som toppstrøk. Glansgrad er en smaksak, et matt tak blir mindre dominerende enn et blankere tak. Hvis du ikke ønsker å male dører, lister og vinduer ville jeg valgt litt farge på veggene slik at de helt hvite kjøkkenfrontene ikke kommer inntil de litt gulere detaljene i Bomull.


Jeg tok et 1 safe valg - sendte kona og hun kom hjem med Chi. Var innom først selv og syntes den og Råhvit - AKA Klassisk hvit så bra ut, det blir nok litt vel lyst for min smak, men hu får styre på som det heter. Ser i tråden det linkes til over at de mener Chi er helt helt hvit og det stemmer ikke.


Afarge - prøver – noe som gir deg et ekstra godt utgangspunkt for riktig farge - valg. Bak på alle fargeprøvene finner du anbefalte kombinasjonsfarger fra våre fargedesignere. Vårt kundesenter er her for deg.


Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg