onsdag 24. januar 2018

Best i test vinduer

Vi leverer noen av markedets beste vinduer til svært gode priser. Fakturabetaling eller handlekonto? Alltid til gode priser! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Norske trevinduer er nemlig de beste i verden.


I Norge har vinduer i tre en markedsandel på ca.

Dette er unikt når vi sammenligner oss med land på kontinentet. I Mellom-Europa har vinduer i tre en markedsandel på ca. Hvilket vindu skal du velge? Det finnes et godt utvalg av vinduer , og det er ikke gitt at det du synes er penest er det som dekker behovet ditt best.


Investering i nye vinduer skal du ha glede og nytte av i lang tid. Da er det viktig å merke seg at det er store kvalitetsforskjeller mellom de beste og de dårligste vinduene på markedet. Oppdag Norges beste vindu – bedre får du ikke!


Bruk bare damp på overflaten og skrap vekk kondensvannet med en gummiskrape.

Vinduer og speil rengjøres effektivt med damp. Skaff deg din egen vindusvasker! Bort med klut og nal og såpevann og inn med effektiv, stripefri vindusvasker av den aller beste sorten! Om man bor i et hus som har fasade som ikke trenger maling er det jo greit med vedlikeholdsfrie vinduer også. Men så lenge jeg bor i et trehus som trenger maling så har jeg gjerne vinduer med trekarm også.


Jeg synes det ser helt klart best ut, og jeg maler ikke karmen oftere enn jeg alikevel maler veggen. Tre lag med glass benyttes i de vinduene som har best isolasjonsevne. For disse rutene vil rammer og karmer bety mye for varmetapet, og det har blitt vanligere med isolerte rammer og karmer.


Kontroller derfor om det er U-verdien på hele vinduet eller kun glasset som er oppgitt når du skal velge nytt vindu. KÄRCHER: Best i test i denne samlingen vindusvaskere. Foto: KRISTIN SØRDAL Vis mer. Også her blir det noe vannstriper inn mot kantene på vinduet , og det blir ikke perfekt når vi må dra den horisontalt for å få med det nederste på vinduet , mot vindusbrettet. Utadsvingende vinduer gjør det enkelt å lufte – du kan åpne det uten å fjerne alt fra vinduskarmen.


Passer der det er lett å komme til vinduet fra utsiden om du skal vaske eller male. Norsk produserte H- vindu , kosta ca. Spilka beslag, litt usikker på om det var eller lag glass.


Stort utvalg av kvalitetsvinduer Kjente merker til lave priser!

Glatte flater som vinduer og speil kan lett rengjøres med damp. Se tester av Bosch, Kärcher, Nilfisk og Electrolux mfl. Til slutt kan du polere med en klut, hvis ikke gummiskrapen er i stand til å ta bort alt vannet.


BEST I TEST : Kärcher vindusvasker er kåret til best i test hele to ganger - som kanskje ikke er så rart, med tanke på at den gjør jobben tre ganger så effektivt. Marius Dedekam, ansatt i Neas, har jobbet med å pusse vinduer i seks-syv år. Han har gitt oss sine beste tips for vindusvask. Hva slags vaskemiddel bør du bruke?


Hvor varmt skal vannet være? Kan du vaske vinduene når det er sol? Hvordan kan du unngå striper på vinduene? Dedekam bruker en forvasker, en slags mopp han fører over vinduet.


Da de begynte å diskutere hva slags vindu de skulle velge, var ideen at fasaden kan være et testpanel for langsiktig testing av P-merket og typegodkjente vinduer. Når du skal pusse hele vinduet , er mitt beste tips å fukte mikrofiberkluten med kaldt vann og polere over flaten. Kluten sørger for å løse opp fett, trafikksot og flekker og legger igjen fukt på vinduet. Deretter benyttes en vindusnal for å sleike bort vannet og skitten.


Du kan også sammenligne priser på produktene som er testet. Jeg har kjøpt et hus som trenger å pusses opp en del. Først og fremst skal jeg etterisolere og bytte vinduer.


Det jeg er usikker på er hva slags vinduer jeg bør velge. Jeg tok turen innom Byggmakker og Maxbo for å få noen rå og begge anbefalte 2-lags Husmorsvindu fra Natre (U-verdi på 2).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg