søndag 14. januar 2018

Ekstra bord til fest

Ekstra bord til fest

Få plass til gjestene med smarte løsninger. I vårt store utvalg billige kjøkkenbord finner du bord til både små og store hjem og anledninger. Til små boliger og hybler har vi klaffebor også kalt klappbor som du kan henge på veggen. Flere av våre uttrekkbare spisebord har ileggsplater, bordplater og klaffer som kan kjøpes separat.


Jeg synes det er utrolig hyggelig å dekke bord. Uansett om man blir få eller mange er det koselig med en fin ramme rundt måltidet. Jeg har dekket mange bord , både til egne arrangementer og til interiørartikler.


Axleys sammenleggbare bord er et perfekt ekstrabord til anledninger når det trengs litt mer bordflate. Passer utmerket til både sommerfesten som oppussingen takket være den slitesterke overflaten. Bordplaten legges opp på ditt bord og bordet er stort nok til fest. Serviettene er ofte blikkfanget på et festbord.


Du kan velge mellom tøyservietter og et stort utvalg av papirservietter i ulike størrelser, farger og kvalitet. Store tykke servietter egner seg ekstra godt når du skal brette serviettene på en pen måte. På nettsiden til Duni kan du se video om hvordan du bretter ulike typer servietter.


Trenger du inspirasjon til borddekking? Vi har samlet nyttig informasjon og smarte tips til hverdags og fest. Les våre artikler og bli inspirert! Benkeplate til skrivebord eller spisebord. Sett sammen ditt eget bord med akkurat den bordplaten og akkurat de bordbena du vil ha!


Nyt friheten til å kunne velge mellom store bordplater og små bordplater, bordplater i tre og hvite bordplater, samt bordplater med skuffer. Hos oss finner du også sorte bordplater. De fleste av oss pynter litt ekstra hjemme når vi skal ha selskap eller kanskje en fest. Men hvorfor ikke gjøre det ekstra hyggelig også til hverdags? Men med Organzaløper så vil du få en fin bordløper som vil heve et festpyntet bord.


Organza kan bare rulles ut på bordet slik den er eller man kan velge å bølge det for å få litt mer effekt ut av det. Vi har også Organzaløpere med mønster, bruker man disse er det ikke nødvendig med ekstra bordpynt å bordet som diamanter, krystaller, hjerter osv. Et bord med hyggelige gjester rundt, alle klare for å nyte deilig mat og alle ser frem til å være sammen, nyte kvelden i lystig lag.


Ekstra bord til fest

Nå som vi går mørkere tider i møte, er det ekstra deilig å huske på at det er lite som skal til før man kan kose seg med sosiale sammenkomster i ulike anledninger. Et fint oppdekt bord får gjestene til å føle seg mer velkommen. Et flott bord kan være en isbryter som myker opp stemningen, sier Tangvik. Hun tipser også om å tenke på at blomster, oppsatser og lys ikke skal være til hinder for samtale over bordet, og mener det var viktigere før at bordet var korrekt dekket.


Dekk et skummelt bord til Halloween-festen. Nå nærmer den seg, årets skumleste fest , Halloween. Det er bare å begynne å planlegge, og skal du ha gjester til Halloween, kan du la deg inspirere av disse tøffe Halloween-bordene! Det er ingen hemmelighet at jeg elsker borddekking.


Det er såå inspirerende med fine borddekkinger, både. Det er ekstra hyggelig å invitere til fest når du har gjort deg flid med bordet. Mange er på jakt etter smarte tips som ikke tar lang ti samtidig som det ikke koster skjorta. Her deler vi noen av våre beste ideer til bordpynten - flere av dem er hentet fra noen av de beste interiørbloggene der ute.


Sengeben og annet tilbehør til sengen. Små detaljer kan gjøre en stor forskjell i soverommet. Her finner du et stort utvalg av sengebein og annet smart tilbehør til sengen som madrassklemmer, madrassunderlag og sengebøyler. Vi har en sagnomsust kundeservice og leveringstid. Det er flere nettbutikker som har spesialisert seg på bordpynt til bryllup, og vi nevner noen av dem her.


Ekstra bord til fest

Bordpynten bør være lav slik at gjestene slipper å strekke på halsen for å snakke med hverandre. Kan bruges til fest , hvor der er behov for flere siddepladser eller som arbejdsbord eller havebord. Når bordet ikke bruges klappes det sammen og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg