fredag 26. januar 2018

Jotun sjøsand

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Jotun sjøsand

Fargeprøvene er å betrakte som veiledende. Vær oppmerksom på at treverkets egenfarge, påføringsteknikk, sugeevne og antall strøk vil påvirke fargen. Produkttype: Textures. Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling.


Sjøsand – en rødaktig beige tone. En varm og lun beigetone med klare røde undertoner. Teblomst – en rødaktig beige tone.


LADY har interiørmalinger tilpasset de fleste underlag Ytterligere informasjon om LADYs produkter finner du på jotun. Jotun Panellakk Lysner gulnet panel. For mer inspirasjon og tips, besøk lady.


Vegglamper, bordlamper og levende lys gir en intim stemning. Spisebordet er kjøpt på salg i Sandefjor men saget til i ny høyde og malt av hytteeierne. Spisestolene er fra Home and Cottage.


Taket er malt i fargen Kritthvit. Vi har sjøsand i gangen og stua nede, og den er fanastisk fin. Det er nok den fargen jeg er mest fornøyd med i huset hittil. Har ikke noe bilde akkurat nå, men kan virkelig anbefale fargen. Stor forandring: Hytta har fått en helt ny stil.


Selv valgte vi Skumring og Varde fra Tyrilin. Vi er veldig fornøyd med disse fargene på tømmerveggene på hytta. Lar interiørmalinger ADY h tilpasset de fleste underlag Ytterligere informasjon om LADYs produkter finner du på jotun. Her er veggene malt i fargen Kalk fra Jotun.


Jotun sjøsand

Du kan oppnå spennende kontraster og vakkert spill ved å sette opp det matte mot det superblanke. Se hva andre sier Ny lun hytte med interiørbeis – Happy Homes Norge. Dette er en elegant nyanse som kan brukes på uendelig mange måter. Den passer til mange stiler. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.


Interiørbeis Drivved Foto: Jotun. Beis motvirker gulning og forskjønner treverket. Den skal tross alt vare en stund. For å få et visst inntrykk kan du også gå inn på jotun sine nettsider.


Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg! Før og etter: Soverommet hadde køyeseng i ubehandlet furu før oppussingen. I dag har hele hytta fått et nytt uttrykk. Fargesenter Inne hos svært mange av våre forhandlere!


Et stort utvalg av fargene finnes også i Aformat! Panel skygge skrå natursortering furu beiset sjøsand 14x120. Terrassebeis extra base gul 2. Harmoni 46- per stk Kjøp. Trebitt terrassebeisfjerner 4l 16- per fl Kjøp. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill.


Jotun sjøsand

Luktfri og hurtigtørkende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg