onsdag 10. januar 2018

House doctor lanterne

Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Gratis frakt og levering innen dager! Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker. Nydelig lanterne i glass og jern, med en stilig, antikk finish.


Skab en hyggelig og varm atmosfære med lanterne i din indretning.

Stil et bloklus ned og få et flot og unikt lys ud. Dens smukke formspring tilføjer stil og elegance til din indretning. Uansett pasientens tilstand har vi det som skal til for at skape en unik og personlig stil i innretningen av hjemmet. Våres stil er provoserende, personlig og ikke alt for.


Lanterner er perfekte til at skabe en stemning af sol og sommer ude og inde. Brug lanterner på din terrasse eller i din bolig til at skabe en varm og hyggelig atmosfære. Brug lanternen til at skabe hygge.

Lanternen har et moderne og stringent formsprog med enkle linjer. Sæt et bloklys i lanternen. Tenn lys og skap stemning med denne flotte lanternen i sortlakkert stål. Denne er kjempefin å sette på verandaen en sen sommerkvel i et hyggelig hjørne i stua, eller foran inngangsdøra for å ønske gjestene dine pent velkommen.


Create a special atmosphere in the home by use of lanterns. Combine lanterns of different sizes to create the perfect look – and for that purpose is the lantern, Baazzi the perfect choice. Bli den første som omtaler dette produktet.


Koselig hvit lykt til å henge. Dekorativ papirlanterne, hvit. Laget av papir, bambus og galvanisert jern. House Doctor Lanterne Tabia Sort H45.


Designet er enkelt, tidsløst og passer til de fleste boligindretninger. Stil lanternen alene eller i en klynge med andre lanterne for et hyggeligt og personligt look.

Drop lanternen er laget av en vakker blanding av papir, bambus og galvanisert jern. Papiret gir en lett og luftig dimensjon til designet, som er perfekt for sommerdager. Legg til i ønskeliste. Lyslykten slipper garantert inn et stemningsfult lys, og skaper et vakkert skyggespill når lyset brenner.


Sæt kulør på de lyse sommernætter. Nye produkter og mange nye tilbud presenteres hver uke hos Nordic Nest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg