onsdag 24. januar 2018

Male utendørs temperatur

Presise og raske termometer for måling av feber. Klær, sko, ryggsekker og mye mer. Bredt utvalg og rask levering! Når kan man male utendørs ? Det ideelle maleværet er grader og overskyet, men det går helt fint å male eller beise i både varmere og kjøligere temperaturer.


LES OGSÅ: Det er ikke sikkert du trenger å male hele huset.

Alle ekspertene er enige om at det er helt essensielt å være oppdatert på værmeldingen dersom du skal male eller beise utendørs nå. Værmeldingen bør sjekkes både med tanke på temperatur og fuktighet. Mal aldri i direkte sollys. Da tørker malingen for raskt, og rekker ikke å feste seg skikkelig på flaten.


Overskyet vær gir de beste forutsetningene, men det går an å male fasaden når solen skinner hvis du følger solens gang og maler den delen som ligger i skyggen. Om temperaturen er under grader hele døgnet på vinteren, så bør du ikke male utendørs. Men om du får noen dager med mildvær hvor temperaturen er over grader en stor del av dagen, så kan det la seg gjøre å male utendørs. Men det må være tørt vær, og man må ha akseptabel temperatur i hele tørketiden til malingen.


Med fasadebeskyttelse kan du male året rundt.

I dag finnes det løsninger som lar deg male utendørs , selv om været ikke ble som du hadde tenkt. Ved å henge et værdeksel på langsiden og enden av huset, får du en tett beskyttelse mot vind og vær. Komplett med varmevifte inne i presenningen for å få et varmt og tørt målmiljø.


Vanligvis måles temperatur inne i små trehytter. Stadig flere trehytter med manuell avlesning av temperatur blir erstattet av automatiske stasjoner, men reglene for måling er likevel de samme. Enkelte oljemalinger og beiser kan imidlertid brukes lenger ut på høsten. Den beste perioden å påføre trebeskyttelse på utendørs treverk er fra slutten av april til slutten av september. Det skal helst gå en uke uten regn før du begynner å male.


På den varmeste perioden på sommeren er det derfor morgen og kveld som er mest egnet, forteller malingseksperten. Det er heller ikke bare temperaturen når du maler som er. Finn varmeutslipp utendørs med et infrarødt termometer. Med et infrarødt termometer kan du raskt og enkelt finne varmeutslipp på ytterveggen av et hus. Når du skal måle temperaturen på ytterveggen er det viktig at du gjør temperaturmålinger på flere utvalgte steder på veggen.


Male utendørs Du kan spare mange penger ved å kjøpe en kvalitetsmaling når huset skal males utvendig. Dyr kvalitetsmaling hjelper lite hvis man ikke har gjort ordentlig grunnarbeid med vasking av huset og skrubbing. For å kunne kjøre denne appen, må brukeren aktivere nettverkstilkobling og plasseringstjenester. Innetemperatur - du må legge merke til at ikke så mange enheter har omgivelsessensor installert, så det meste av dette er temperatur elektronikk enhet. Enheter uten denne sensoren må forlate for ca en time i standby-modus for å få riktige data.


Over døgnet kan temperaturen variere noe med laveste temperatur om morgenen og høyeste om kvelden.

Eggløsning og fysisk aktivitet kan forhøye kroppstemperaturen med cirka o –o C. Feber defineres som temperatur over 38°C målt i endetarmen. Hvordan man skal male , hvilke produkter som bør benyttes og generelt gode råd og tips,er noe av det vi svarer folk på hver eneste dag. Nå er sesongen for å male utendørs godt i gang, og for å gjøre jobben enklere for deg vil vi her dele svarene på noen av de mest stilte spørsmålene. Temperaturen målt i endetarmen er mest pålitelig og bør benyttes om man har behov for.


Planlegg malingen, slik at du har en godværsperiode foran deg når du skal male. Da får du rask tørk, og best resultat. Lyse farger tørker på ca. Er det kaldere, tar det litt lenger tid.


Selv om høsten er her kan du fortsatt beise med Trebitt Oljebeis. Faktisk kan du beise i ned mot -grader så lenge underlaget er rent, fast og tørt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg