tirsdag 30. januar 2018

Grafiske plakater

Se de nyeste trendene og skap din egen bildevegg hos Desenio. Plakater av høy kvalitet. Kommer med garantert fornøyd garanti. Grafiske plakater med ordtak, bokstaver og tegninger fra Posterhouse.


Trykket på høykvalitets matt fotopapir som gir posteren en fløyelsaktig matt look. Det er motivet i seg selv som byr på en dekorativ og talende illustrasjon.

Stilen er moderne og passer godt inn i et trendy hjem. I sortimentet vårt tilbyr vi plakater i mange ulike utførelser, både store og små. Her finner du grafiske plakater i mange forskjellige stiler.


Kjøp fine og moderne bilder med typografi, sitater og geometriske former. Mange plakater er tilgjengelig i både svarthvitt og farge. Våre grafiske bilder og plakater passer alle interiørstiler uansett om du foretrekker en stilren, moderne eller klassisk stil. Se alle de populære ViSSEVASSE-plakatene her!


Et av våre vakre sorthvite grafiske plakater med -tegn.

Stilig plakat med typografi. Passer fint i ramme sammen med andre svarthvite, grafiske plakater og posters. Moderne grafiske design plakater i alle størrelser og farver. Størrelsen vælges blot under de enkelte grafiske plakater.


Flotte tryk samt design plakater og posters med mønster og illustrationer i herlige farver eller i sort-hvid. Du køber nemt stilrene, grafiske tryk og grafisk plakat online hos Desenio. Og det grafiske plakatunivers har virkelig slået benene væk under os. Vi håber, at du også vil forelske dig i de smukke kunstværker og inddrage dem i din personlige indretning. Vi håber, du vil kunne se det i de mange flotte grafiske design plakater.


Køb dine nye plakater hos PAPAPAPA. Flatbed-printing er et spennende område som Lier Grafiske kan tilby. Trykket tørker med en gang pga UV-herding og kan tas i bruk omtrent umiddelbart, både uten- og innendørs. Prøv våre brukervennlige designverktøy eller velg en av våre tusenvis av maler. Din totalleverandør av trykksaker!


Vi holder til sentralt ved Sannerbroa. Dette er midt mellom Alexander Kiellandsplass og gamle Ringnes bryggeri. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.


If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.

Våre vakre plakater er inspirert av skandinavisk design, men passer godt til alle forskjellige hjem og stiler. Velg mellom moteplakater, naturplakater, kjøkkenplakater, moderne kunst, grafiske plakater , og mye mer. Ordet tavle kommer fra det latinske ordet tabula og betyr i moderne språkbruk et bilde med en ramme som er hengt på veggen. Her finder du stilsikre grafiske plakater , der passer ind i det moderne hjem såvel som i det klassiske og stilfulde design.


Vi har samlet typografiskeposters, geometriske figurer, tal og meget mere. Ved at kombinere vores moderne plakater med andre motiver, kan du skabe en rigtig flot billedvæg. Grafiske design plakater er til dig, der elsker design og kunst, med den grafiske detalje i billedet.


Skarpe og rene linjer giver en god balance til indretningen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg