fredag 14. juni 2019

Serveringsvagn

Mer bänkyta, mer förvaringsutrymme. Vem behöver inte lite mer av bägge? En köksö eller ett rullbord kan ge dig det extra utrymme du behöver – utan att du. En serveringsvagn passar som sagt som hemmets mobila barskåp - drinkvagn.


Flera av våra rullvagnar är dessutom designade enbart för detta syfte.

Rulla snyggt upp vagnen till matsalsbordet eller soffbordet. Dina gäster och vänner får lätt en snabb överblick, över vilka drinkar och apretiffer som huset har att erbjuda. Vi har ett stort utbud av drinkvagnar och barvagnar i material som mässing och silver – allt till. Det gör att en serveringsvagn lätt kan flyttas runt i hemmet och ställas undan vid behov.


Vi har ett flertal rullvagnar som är anpassade för att klara sig både ute och inomhus. Varför inte placera en serveringsvagn vid grillen, så du enkelt kan ställa dina tallrikar och majskolvar på samma ställe. Det är inte svårt att förstå varför serveringsvagnen har blivit en populär inredningstrend.

Det allra bästa är att du kan använda den på så många olika och smarta sätt! Vi på AJ Produkter har års erfarenhet av inredning och erbjuder alltid oväntat mycket för kontor, skola, lager och industri. Stort utbud av billiga kvalitetsmöbler och inredning på Trendrum. Hos oss hittar du tusentals.


Handla dina möbler online idag! Har du ikke bruker, ta kontakt. Vi forsyner Norge med mat. Det skal være matvarer i hyllene i de store supermarkedene og i den lille turisthytta på vidda.


Vagnen har en robust konstruktion av galvaniserade stålrör med svängbara mm gummihjul som går att köra över mindre ojämnheter, även när vagnen är fullastad. Serveringsvagn med stor kapacitet. De vita laminathyllorna är enkla att rengöra. Perfekt för matsalar och storkök. Om du önskar en serveringsvagn som ska fungera när du har gäster så fundera lite över vad den ska användas till.


Smidigt att flytta på eftersom sidobordet har hjul och ett handtag på bekväm höjd. Sveriges ledande restauranggrossist som hjälper alla som jobbar på restauranger och storkök med de varor, de tjänster och den kunskap de behöver i sin verksamhet.

Vagnar av rostfritt stål avsedda för rena miljöer, exempelvis vid hantering av livsmedel i storkök och matsalar. Köp er rostfria vagn online, snabb. Använd det praktiskt eller som dekoration och skapa vackra stilleben på den och förvara dina tillhörigheter på ett snyggt sätt.


Gerdmans har allt för kontor, lager och industri. Multifunktionell vagn. Jag bodde i en liten student-etta och letade förgäves efter ett skoställ som var högt och smalt för att få plats i hallen.


Fyll och dekorera med vackra flaskor med olika innehåll och då har både en praktisk drinkvagn och en vacker inredningsdetalj. En rullvagn eller serveringsvagn är dessutom utmärkt som drinkvagn. Och varför inte använda drinkvagnen som te-vagn? Låt kreativiteten flöda när du inredning med en serveringsvagn ! Med ett rullbor serveringsvagn eller brickvagn förenklar du arbetsdagen och skapar de bästa förutsättningarna för en säker och ergonomisk transport på din arbetsplats.


Ett rullbor serveringsvagn eller brickvagn är ett praktiskt hjälpmedel som passar lika bra på ett lager som på ett kontor, i en butik eller på en verkstad. Billiga rullbord online på Furniturebox. I lager för omgående leverans.


Fri frakt -365d Öppet Köp - Upp till rabatt - 400. Bland våra serveringsvagnar finns lösningar för smidig transport inom matservering för restauranger eller produktion av livsmedel. Här hittar du allt från en lätt serveringsvagn till robustare rostfria vagnar tillverkade för livsmedelhantering och miljöer med höga krav på hygien och renlighet.


Eksklusive tilbu alle nye varer, inspirasjon og mere til - direkte til innboksen din. Det er helt uforpliktende, og du kan slutte å abonnere når som helst. Auctionet holds online auctions with furniture, design, art and everyday antiques. We unite European auction houses.


Er du allerede kunde i ASKO eller har du generelle spørsmål, ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema eller direkte til et av våre ASKO-selskap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg